Gesponsord Mobile Smartphones Gesponsord door T-Mobile

De Google Pixel 7 Pro: perfect als zakelijke telefoon (ADV)

14 oktober 2022 2 Minuten 0 Reacties
Google Pixel 7 Pro

Lees hier over de Google Pixel 7 Pro voor zakelijk gebruik en welke features jou ondersteunen om het meeste uit je werkdag te halen.

Ben je op zoek naar een zakelijke telefoon? Dan is het natuurlijk wel prettig als deze helemaal aansluit op jouw wensen en behoeften. Een telefoon waarbij dit zonder twijfel het geval is, is bij de Google Pixel 7 Pro. Dit toestel ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is ook uitgerust met praktische en innovatieve features om jou te ondersteunen gedurende je werkdag. Hoe? Dat leggen we hieronder allemaal voor je uit.

Groot display en verfijnd design

De Google Pixel 7 Pro heeft een Always-on display van 6,7-inch, vrij groot dus. Maar dat is alleen maar voordelig, want zo blijf je op de hoogte van meldingen zonder het scherm aan te kijken. Daarnaast is dit formaat scherm prettig voor het bekijken van presentaties of videobellen. Bovendien is de beeldkwaliteit ontzettend helder, helemaal in combinatie met de verversingssnelheid van 120 Hz. Het ontwerp van de Pixel 7 Pro is het meest verfijnde ontwerp tot nu toe. Deze zakelijke telefoon is namelijk gemaakt van gepolijst aluminium en gerecyclede materialen. Een bijkomend voordeel is een hoge krasbestendigheid dankzij het Corning Gorilla Glass Victus. De Pixel 7 Pro is verkrijgbaar in vier prachtige kleuren waarmee jij gegarandeerd indruk maakt op je klanten: grafiet, zilver, goud en paars. Je kunt de Google Pixel 7 Pro nu kopen inclusief zakelijk abonnement.

Praktische features

Ben jij veel aan het multitasken? Met Google Assistant helpt met het maken van to-do lists, afspraken inplannen en snel antwoord krijgen op vragen. Ook is het mogelijk om foto’s en bestanden in bulk naar je team te verzenden, wel zo handig als je veel moet samenwerken. Daarnaast werk je dankzij de Google Tensor G2 chip ook altijd prettig, want hierdoor is de telefoon namelijk snel én efficiënt. Dankzij de krachtige batterij van 5000 mAh word ook jouw productiviteit bevorderd. Want je kunt gewoon in één stuk door zonder op te laden. Toch even een boost? In slechts 30 minuten is de Google Pixel 7 Pro weer voor 50% opgeladen. Bovendien is deze zakelijke telefoon voorzien van meer dan genoeg opslagcapaciteit zodat jij altijd voldoende ruimte hebt voor het opslaan van zakelijke contacten, foto’s en documenten. Een ander voordeel is het feit dat door de nieuwe beveiligings features al jouw bedrijfsgegevens veilig zijn en je verzekerd bent van ten minste vijf jaar lang veiligheidsupdates van Google. Kortom: met dit zakelijke toestel op zak wordt jouw werkdag alleen maar makkelijker. Bekijk hier alle Google Pixel telefoons.

Reacties (0)