Streamingtips #7 – Solar Opposites en The Death of Superman

26 februari 2021 3 Minuten 0 Reacties
hail-caeser1

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Solar Opposites (Disney+)

We beginnen de Streamingtips met Solar Opposites. Dit is een animatie- en komedieserie, bestaande uit acht afleveringen van elk een half uur, gemaakt door de mensen achter Rick and Morty. Een team van vier aliens kan net op tijd hun thuisplaneet ontvluchten voor die explodeert. De vier komen in een instapklaar huis terecht in een rustig Amerikaans dorpje. Is de aarde nu smerig of juist spectaculair goed? De meningen zijn verdeeld. Korvo (Justin Roiland) en Yumyulack (Sean Giambrone) zien vooral de vervuiling, de consumptiemaatschappij en de menselijke zwakheid.

Helstrom (Disney+)

Liefhebbers van Marvel-series kunnen vanaf nu een gloednieuwe serie checken op de Star-afdeling van Disney+. Helaas gaat het maar wel om één seizoen, omdat de serie nog voor het uitzenden geannuleerd werd. Maar het verhaal is er niet minder om. Het gaat om de serie Helstrom. Daimon en Ana Helstrom zijn de kinderen van een mysterieuze, ongenaakbare seriemoordenaar. De twee gooien hun talenten in de strijd in hun jacht op de grootste schurken uit de geschiedenis, terwijl ze worstelen met hun eigen complexe band.

star-disney-plus
Lees ook

Star nu beschikbaar voor Disney+: dit kun je ervan verwachten

The Death of Superman (Netflix)

De bioscoopfilms van DC Comics en Warner Bros. mogen dan niet altijd jé-van-hét zijn, de animatiefilms zijn dat gelukkig wel. Liefhebbers van DC Comics weten al jaren dat ze toffe films kunnen kijken binnen het DC Animated Movie Universe. The Death of Superman is een voortzetting van het verhaal, dat het beste tot z’n recht komt wanneer je ook voorgaande films gezien hebt. Het toffe aan al die films is dat vaak dezelfde acteurs terugkeren voor de rollen van onder meer Batman, Superman en Wonder Woman. In deze film zie je hoe Superman uiteindelijk ten onder gaat in de strijd tegen een sterke superschurk uit de ruimte. Met recht onderdeel van de Streamingtips.

The Judge (Amazon Prime Video)

Robert Downey Jr. ken je de laatste jaren vooral vanwege zijn rollen als Iron Man en Sherlock Holmes, maar de acteur schittert ook in andere goede films. Zoals The Judge, waarin hij samen met Robert Duval te zien is. De vervreemde vader van Downey Jr. wordt in de film verdacht van moord, waardoor hij als succesvol advocaat moet terugkeren naar zijn geboortedorp. Hij moet niet alleen orde op zaken stellen in het leven van z’n vader, maar ook zijn eigen leven tijdelijk op pauze zetten hiervoor. En de rechter heeft het ook al niet gemakkelijk met een onlangs overleden partner en de constatering dat hij kanker heeft.

Hail, Caesar! (Netflix)

Hail Caesar! is een film van Joel en Ethan Coen, die over een sterrencast beschikt: Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich, Ralph Fiennes, Jonah Hill, Scarlett Johansson, Frances McDormand, Tilda Swinton en Channing Tatum. We volgen het personage van Brolin in deze film, die zich afspeelt in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Brolin moet achterhalen wat er gebeurd is met een ster van een Hollywoodprouctie, terwijl er ondertussen een film opgenomen wordt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)