Streamingtips #48 – Upside Down, Candy Cane Lane en Bad Surgeon

01 december 2023 2 Minuten 0 Reacties
Spider-verse 2

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Upside Down (Videoland)

Een nieuwe spelshow op Videoland laat twee teams met BN’ers en twee familieleden tegen elkaar strijden. Alles hierin is ondersteboven en dat maakt nogal een verschil. Iets te drinken inschenken is bijvoorbeeld aanzienlijk uitdagender als dat op zijn kop moet. De presentatie is door Edson Da Graca.

Candy Cane Lane (Amazon Prime Video)

Eddie Murphy is te zien in de nieuwe kerstfilm Candy Cane Lane. Het is een heel gehypete kerstfilm, maar maakt hij dat ook waar? Dat hangt er helemaal vanaf wat je van een kerstfilm verwacht. In ieder geval gaat in deze film een man en vader een uitdaging aan met een elf en is het de vraag of dat wel zo’n goed idee was, aangezien er magie gepaard gaat met deze wezens. Het is aan onze hoofdrolspeler om de rust weer terug te laten keren in zijn stadje. 

Bad Surgeon: Love under the Knife (Netflix)

Laat het aan Netflix maar over om weer met een documentaire op de proppen te komen die door merg en been gaat. Deze bijna letterlijk. In Bad Surgeon leer je meer over een van de grootste oplichtingen in de medische geschiedenis. En dat door een chirurg die geroemd wordt om de innovatieve oplossingen in de regeneratieve geneeskunde. En ja, echt, dit is waargebeurd. 

Family Switch (Netflix)

Nog een kerstfilm, want het is die tijd van het jaar. Het is geen heel goede film, origineel ook niet, maar de acteurs zijn leuk genoeg om je goed te kunnen vermaken met Family Switch. De familie Walker wordt door een soort magie door elkaar geschud, waardoor in een soort Freaky Friday-achtig ongeluk de rollen nogal anders verdeeld zijn: ze wisselen namelijk van lichaam. En dat wordt natuurlijk heel awkward, als broer en zus ineens vader en moeder moeten spelen.

Spider-Man: Across the Spider-Verse Part I (Netflix)

De eerste Spider-Verse-film was al geniaal, maar deze heeft af en toe scenes die zoveel indruk wekken, dat je deze film niet snel zal vergeten. In Across the Spider-Verse Part I komt Miles Gwen tegen na een lange tijd. Ze gaan gezellig met elkaar om, maar doordat hun dimensies scheuren moeten ze allebei een nieuwe weg inslaan en is het aan Miles om door verschillende dimensies heen te reizen om het een en ander te herstellen.

Reacties (0)