Streamingtips #46 – Selling Sunset en Hawkeye

26 november 2021 3 Minuten 0 Reacties
selling-sunset-netflix1

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Hanna (Amazon Prime Video)

Seizoen drie van Hanna gaat verder met de reis van een buitengewone jonge vrouw, gespeeld door Esmé Creed-Miles, die is gecreëerd door de sinistere organisatie Utrax en getraind om een huurmoordenaar te worden. Hanna (Creed-Miles) probeert nu in het geheim Utrax van binnenuit te vernietigen en zichzelf te bevrijden uit haar greep met de hulp van haar vorige vijand, voormalig CIA-agente Marissa Wiegler (Mireille Enos). Samen hebben ze hooggeplaatste Utrax-agent John Carmichael (Dermot Mulroney) overgehaald om hun missie te helpen, maar haar jonge medemoordenaars Sandy (Áine Rose Daly) en Jules (Gianna Kiehl), en nieuwe vijanden beginnen Hanna’s plot te vermoeden. Terwijl Hanna dichter bij haar doel komt, ontdekt ze niet alleen een wereldveranderende strategie, maar ook de ware kracht achter Utrax die tussen haar en de vrijheid staat.

Selling Sunset (Netflix)

Selling Sunset is een Netflix Original-serie over medewerkers van de Oppenheim Group. Dat is een prominente makelaardij in onroerend goed in Los Angeles. Het is een docu-dramaserie in de stijl van The Real Housewives of Beverly Hills en The Hills meets Million Dollar Listing en fans kregen er geen genoeg van. Daarom is het fijn dat we deze week kunnen genieten van het vierde seizoen. Er zijn grotere huizen en er is natuurlijk meer drama.

F is for Family (Netflix)

Zo op het eerste gezicht lijkt de animatieserie F is for Family een luie komedieserie over een doorsnee familie in de jaren zeventig (en sommige mensen beweren zelfs dat het een Family Guy-ripoff is). Maar dat is precies wat deze serie nou juist zo leuk maakt. Je hebt een vader die voor z’n gezin zorgt met een baan die hij haat, een moeder die vrouw en ouder speelt in een wereld waar dat van haar verwacht wordt en kinderen die zo allemaal hun eigen problemen hebben. En dat terwijl seks, drugs en rock-n-roll de wereld draaiende houden.

Hawkeye (Disney+)

Disney+ is dit jaar goed op stoom gekomen als het om Streamingtips en originele content gaat. Met name Marvel en Star Wars hebben aandacht gekregen. En die trend zet het bedrijf lekker door met een nieuwe release in de vorm van Hawkeye. Dit is een nieuwe Original-serie die zich afspeelt in New York City, waar voormalig Avenger Clint Barton, ook bekend als Hawkeye, een schijnbaar eenvoudige missie heeft: terug naar zijn familie voor Kerstmis. Maar wanneer een dreiging uit zijn verleden opduikt, werkt Hawkeye met tegenzin samen met Kate Bishop, een 22-jarige ervaren boogschutter en zijn grootste fan, om een criminele samenzwering te ontrafelen.

Reacties (0)