Streamingtips #45 – Reboot, Judas, Fargo en Exit

04 november 2022 2 Minuten 0 Reacties
Reboot 1

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Videoland, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Judas seizoen 2 (Videoland)

De misdaadserie gebaseerd op het boek van Astrid Holleeder (zus van de veroordeelde crimineel Willem Holleeder) gaat zijn tweede seizoen in. Het boek en het eerste seizoen waren enorm populair en de verwachting is dat deze tweede reeks het ook goed zal doen. Met rollen voor Rifka Lodeizen en Gijs Naber.

Reboot (Disney+)

Keegan-Michael Key, Johnny Knoxville, Rachel Bloom: de cast van Reboot belooft al dat het een bijzonder project is. In deze comedy, die wordt gemaakt door één van de breinen achter Modern Family, volgen we een groep mensen die ooit samen in een sitcom speelden. Dit sitcom maakt een comeback. Het is echter een sitcom uit het jaar 2000 en inmiddels leven we in 2022. Er zijn wat persoonlijke problemen en niet iedereen kan even goed met zijn tijd meegaan.

Exit (HBO Max)

Deze Noorse serie over een stel vrienden die miljonairs zijn is zeer succesvol. Ze leven een leven waarvan veel mensen alleen maar kunnen dromen, maar tegelijkertijd komt ook dat leven met de nodige uitdagingen. Welke prijs ze betalen voor geweld, seks en drugs, dat zie je in deze serie, waarin de vier vrienden naarstig op zoek moeten naar die ‘exit’ waar ze op een bepaald moment toch heel erg naar gaan verlangen.

Ninjago seizoen 3 (Netflix)

De grappige animatiefilm over de avonturen van een Aziatische superheldencrew LEGO-poppetjes is al jaren populair. Er zijn gigantische LEGO-sets van, een heel gedeelte in Legoland en ook al jaren een succesvolle reeks animatiefilms en -series. Het vierde seizoen staat nu op Netflix: perfect om lekker een weekendje te bingen met de kinderen.

Fargo seizoen 1 - 4 (Amazon Prime Video)

Fargo is een hitserie gebaseerd op de gelijknamige film van de Coen-broers. Het speelt zich ook in hetzelfde universum af en dit is zo’n originele plek, maar tegelijkertijd zo overtuigend, dat Fargo inmiddels al vier seizoenen loopt en er nog meer in de pijplijn zit. Drama, zwartgalligheid maar ook een soort humor: het zit er allemaal in. Elk seizoen biedt weer een perspectief op een heel ander moment en met heel andere acteurs, terwijl er wel overeenkomsten zijn. Heel bijzonder gedaan en iets wat je absoluut moet hebben gezien.

Reacties (0)