Streamingtips #45 – 007’s Road to a Million en The Killer

10 november 2023 3 Minuten 0 Reacties
Culprits

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

The Killer (Netflix)

Michael Fassbender speelt in de misdaadfilm The Killer (David Fincher) een huurmoordenaar die eropuit is om zijn werkgevers wat aan te doen. Het zou allemaal niet persoonlijk bedoeld zijn, maar daar lijkt het toch akelig veel op. En daarbij komt de beste man zichzelf keihard tegen.

Les Misérables (Skyshowtime)

Het heeft prachtige muziek, maar het is een musicalfilm die qua onderwerp door merg en been gaat. Er is weinig hoop in de wereld van het 19e eeuwse Frankrijk. We volgen Jean Valjean, een ex-gevangene die wordt gespeeld door Hugh Jackman. Agent Javert (Russell Crowe) zit hem op de hielen, maar dat weerhoudt Valjean er niet van om Cosette (Amanda Seyfried) te adopteren wanneer haar moeder Fantine (Anne Hathaway) dat overduidelijk niet kan.

Culprits (Disney+)

Het is niet de beste serie ooit, maar het is zeker het kijken waard, al is het maar door de interessante combinatie van acteurs (Kirby, Ned Dennehy en Gemma Arterton bijvoorbeeld). Culprits gaat over een man die bij een vreemde misdaad betrokken was. Dat was jaren geleden, maar er komt nu iemand wraak nemen. En daar moet ook zijn familie erg voor oppassen. Het is aan hem om te kijken wie er uit is op vergelding en te zorgen dat die persoon wordt gestopt.

Rap Sh!t (HBO Max)

HBO Max heeft een kleine hit gehad met het eerste seizoen van het charmante en soms toch wat rauwe Rap Sh!t: nu keren acteurs als Victoria Richards en Anna Mezentseva terug in het tweede seizoen van deze serie, over een rapgroep die na school uit elkaar is gevallen en elkaar nu weer helemaal heeft gevonden. Of toch niet helemaal?

BTS: Yet to Come in Cinemas (Amazon Prime Video)

BTS-fans opgelet, want de favoriete Koreaanse boyband van de wereld is in hun nieuwe special te zien op Amazon Prime Video. In een 1 uur en drie kwartier durende show laten RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V en Jung Kook zich weer zien van hun muzikale kant, waarbij natuurlijk ook de nodige dansuitspattingen niet worden uitblijven. Ook als je niks met BTS hebt is deze concertregistratie de moeite waard: het is nogal een productie.

007’s Road to a Million (Amazon Prime Video)

Amazon heeft de rechten voor 007 en zette vorige week zo’n beetje alle films al online op zijn streamingdienst. Nu komt daar een toffe, Britse spelshow bij, waarin meerdere mensen het tegen elkaar opnemen in gekke stunts om 1.000.000 pond te winnen. Brian Cox observeert de boel en praat het geheel aan elkaar. Wie is er het meest Bond?

Reacties (0)