Streamingtips #43 – Get Gotti, American Horror Story en Endeavour

27 oktober 2023 2 Minuten 0 Reacties
Life_on_Our_Planet

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Get Gotti (Netflix)

Hij wordt gezien als een van de meest prominente mannen uit de maffiageschiedenis van New York: Gotti. In de documentairereeks Get Gotti zien we allerlei mensen die betrokken waren bij deze ‘wiseguy’ aan het woord. Agenten, journalisten, advocaten en natuurlijk een heleboel (ex?-)maffiosi. Een interessante optekening van een wereld die zich veelal achter gesloten deuren afspeelt.

Life on Our Planet (Netflix)

Life on Our Planet is een documentaire die eens niet naar de natuur van nu kijkt, of althans, niet zo direct: het gaat echt om hoe het leven ooit begon, dus we zien sabeltandtijgers en andere vroegere aardbewoners. Steven Spielberg is de uitvoerend producent en de verwachting is dan ook dat deze docu hoge ogen gooit.

American Horror Story (Disney+)

De kunst van de semi-sexy horrorserie American Horror Story is dat elk seizoen weer totaal anders is, maar toch eenzelfde ondertoon heeft. De serie is nu alweer toe aan zijn twaalfde seizoen. Hierin volgen we de avonturen van een zwangere vrouw die denkt dat er toch iets niet helemaal goed zit. Paniek, medische griezels, het zit er allemaal in, dit nieuwe seizoen van American Horror Story.

Endeavour (Videoland)

Endeavour draait om een jonge Morse, die in de jaren 60 zijn carrière bij de politie begon. Net als de originele serie Morse is ook deze reeks heel populair, omdat er elke keer weer een spannende moordzaak is die hij moet oplossen. Echter zien we ook dat niet iedereen even blij is met het succes van de jongeman.

Reacties (0)