Streamingtips #42 – Crypto Boy, Bodies en Rick and Morty

20 oktober 2023 3 Minuten 0 Reacties
Bodies

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Apple TV+, Amazon Prime, Videoland, SkyShowtime, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, SkyShowtime en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

De Biecht van Joran (Videoland)

Joran van der Sloot is deze week veel in het nieuws, omdat hij zou hebben toegegeven Natalee Holloway inderdaad te hebben vermoord, om dat ze geen seks met hem wilde. In De Biecht van Joran gaat misdaadjournalist John van den Heuvel op zoek naar wie Joran van der Sloot is en wat er toch allemaal is gebeurd. Joran staat erom bekend te liegen en Van den Heuvel probeert de waarheid te destilleren.

Crypto Boy (Netflix)

Net als dat iedereen stiekem hoopt viral te gaan, hopen ook veel mensen dat ze ooit in een klap rijk worden door crypto. De Nederlandse film Crypto Boy vertelt het verhaal van Amir, die zijn vader wil helpen met het renoveren van hun Burrito-restaurant. Als hij de wereld van Crypto ontdekt, dan raakt hij er compleet geobsedeerd mee. Maar, is dat echt een goed idee?

Bodies (Netflix)

De nieuwe serie Bodies laat vier tijdperken zien waarin Londense rechercheurs onderzoek doen naar hetzelfde lichaam. We gaan naar de tijd van Jack the Ripper, we gaan naar oplichters in 1941, we zien in 2023 hoe racisme een rol speelt en we gaan ook nog naar 2053, wanneer er een techno-apocalyps heeft plaatsgevonden. Interessante materie, die nog interessanter wordt wanneer de rechercheurs een fascinerende overeenkomst tussen deze lichamen ontdekken.

Rick and Morty (HBO Max)

Rick en Morty zijn terug in het zevende seizoen van de gelijknamige serie. Er is wel iets veranderd, want de stemmen zijn net even anders vanwege wat problemen in de productie en vooral controverse rondom voormalig stem Justin Roiland, maar dat mag de pret niet drukken. De twee zijn weer hilarisch, sarcastisch en vooral heerlijk om naar te kijken. En dat mogen we een heel seizoen lang doen. De eerste aflevering van seizoen 7 van deze populaire animatieserie staat nu op HBO Max.

The Martian (Disney+)

Hoewel er andere interessante dingen op Disney+ zijn verschenen deze week, zoals de korte film Chuchotage en de docu Once Upon A Studio, moeten we toch even een klassieker uitlichten: The Martian. Het is een film die draait om iets heel engs, maar toch is het een vrij humoristische film: een astronaut blijft achter op Mars en het is heel moeilijk om contact met hem te hebben vanaf aarde, naast dat het nog maar de vraag is of hij het wel kan overleven daar, moederziel alleen. Met een geweldige rol van Matt Damon.

Reacties (0)