Streamingtips #40 – I Know What You Did Last Summer en You

15 oktober 2021 2 Minuten 0 Reacties
you-netflix1

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Just Beyond (Disney+)

Geïnspireerd door het werk van R.L. Stine, is Just Beyond een anthologie serie van acht verbazingwekkende afleveringen die de kijker laat nadenken over een werkelijkheid die wij niet kennen. Elke aflevering heeft met een nieuwe cast van personages die op een verbazingwekkende reis van zelf-ontdekking in een bovennatuurlijke wereld van heksen, aliens, geesten en parallelle universa gaan. Stine, veelvuldig auteur van horrorfictie voor jongeren, waaronder de series Goosebumps en Fear Street, jaagt al meer dan 35 jaar wereldwijd lezers de stuipen op het lijf met zijn verhalen. De makers van Just Beyond verwijzen veel naar Stine’s populaire verhalen. In de afleveringen wordt aandacht besteed aan problemen van tieners, zoals pesten, groepsdruk en angst.

 

I Know What You Did Last Summer (Amazon Prime Video)

Een jaar na een fataal auto-ongeluk, wordt een groep tieners verbonden door een duister geheim terwijl ze gestalkt worden door een brute moordenaar. Als ze proberen uit te zoeken wie er achter hen aan zit, onthullen ze de donkere kant van hun schijnbaar perfecte stadje – en van zichzelf. De serie is gebaseerd op Lois Duncan’s roman uit 1973, die ook de basis was voor de iconische film uit 1997.

Reservation Dogs (Disney+)

Reservation Dogs, met Sterlin Harjo en Taika Waititi, is een komedie die de avonturen volgt van vier inheemse tieners op het platteland van Oklahoma die stelen, roven en redden om zo naar het exotische, mysterieuze en verre land Californië proberen te komen. Reservoir Dogs is een verrassende en grappige komedie en elke aflevering duurt een half uur.

You (Netflix)

Vanaf vandaag staat het derde seizoen van de populaire serie You op Netflix. Met recht één van de Streamingtips van deze week. De akelige en soms griezelige serie over een man die vrouwen stalkt en ontvoert heeft tot nu toe een aantal verrassende wendingen tentoongesteld. Het derde seizoen staat in het teken van een geheel nieuw soort slachtoffer: zijn zoon Henry. Hij wil de perfecte vader zijn. En om dat doel te behalen, gaat papa Joe ver. Heel ver.

Reacties (0)