Streamingtips #39 – Dave Chappelle, Wind River en Mrs America

08 oktober 2021 1 Minuut 0 Reacties
Mrs America

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Dave Chappelle: The Closer (Netflix)

Als Dave Chappelle het podium opstapt, dan kun je je bergen. De kans is groot dat hij tenminste één ding zegt dat op jou van toepassing is. Dave kennende krijg je een ongezouten mening te horen, die stiekem natuurlijk heel vermakelijk is. In The Closer sluit hij zijn comedyspecials op Netflix af. 

Fifty Shades Freed (Netflix)

Dit is geen streamingtip vanwege de goede kwaliteit van de film. De  filmfranchise Fifty Shades is mede door de licht erotische onderwerpen en de populaire boekenserie veelbesproken. Freed is de laatste film van de trilogie en die is enorm campy en daardoor erg grappig.. 

Mrs America (Disney+)

Op Disney+ verschijnt deze week het eerste seizoen van de serie Mrs. America, waarin Cate Blanchett straalt als Phyllis Schlafy, een activist die de strijd aangaat met groeperingen die de Equal Right Amendment willen doorzetten.

 

Wind River (Videoland)

Wind River is een toffe film omdat de omstandigheden en de sfeer zo anders zijn dan in de meeste films. Als Cory Lambert een lijk ontdekt, start er een onderzoek dat hij voert met de jonge FBI-agent Jane Banner. Dat het lijk een jong persoon is en de omstandigheden steeds gekker worden, maakt Wind River tot een toffe film.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)