Streamingtips #3 – The Creator, True Detective en American Nightmare

19 januari 2024 2 Minuten 0 Reacties
the-creator-film

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Murder on the Orient Express (Netflix)

Zin in een lekkere Whodunnit? Murder on the Orient Express laat onze held Hercule Poirot weer een bijzondere moord oplossen, ditmaal op een heel lange treinreis. Agatha Christie, de koningin van de Whodunnit, heeft met dit verhaal een zinderend avontuur neergezet en dat komt in de film goed naar voren.

American Nightmare (Netflix)

Als je niet tegen onrecht kunt, dan moet je American Nightmare niet kijken. Het vertelt het verhaal over een vrouw en haar vriend die ‘s nachts worden overvallen door een indringer. Hij ontvoert de vrouw, maar later wordt ze weer gevonden. Maar, dit rare verhaal wordt niet geloofd door de autoriteiten. Is het waar, of is dit een broodje aap waar het koppel zelf beter van wilde worden?

The Creator (Disney+)

Zin in een science fiction verhaal, waarin een man wordt gerekruteerd om de Schepper te doden. De Schepper is namelijk het brein achter de AI die ervoor zorgde dat er een grote oorlog kwam waardoor veel mensen stierven. Wat echter blijkt, is dat The Creator een klein kind is. Hoe ga je daarmee om? Zeker nadat je al zoveel hebt verloren, waaronder je eigen vrouw…

True Detective (HBO Max)

True Detective is een enorm sterke serie en we hebben heel lang moeten wachten op het vierde seizoen. In deze reeks is elk seizoen een andere sterrencast aan bod om moorden op te lossen. In dit nieuwe seizoen is het aan Jodie Foster om de hoofdrol te spelen en in een duo zit met Kali Reis. Ze zouden te maken krijgen de verdwijning van acht medewerkers van een onderzoeksstation in Alaska. Er liggen echter ‘waarheden onder het ijs’ die de dames zullen laten rillen.

Married at First Sight (Videoland)

Het succesvolle Married at First Sight is terug met een nieuw seizoen waarin weer allerlei singles met elkaar trouwen, zonder dat ze elkaar ooit gezien hebben. Er zijn diverse spin-offs, maar het is fijn om weer de ‘basis’-MAFS te kunnen bekijken. Carlo Boszhard presenteert het, maar wordt weer bijgestaan door een team experts op het gebied van liefde, seks en relaties.

Reacties (0)