Gratis maand Disney+ voor Xbox Game Pass Ultimate-abonnees

10 november 2020 1 Minuut 0 Reacties
the-mandalorian-disney-plus

Microsoft kondigt aan dat gamers met een abonnement op Game Pass Ultimate nu kunnen rekenen op een gratis maandabonnement voor Disney+.

Gratis Disney+ voor Game Pass Ultimate-abonnees

Heb je een abonnement op Xbox Game Pass Ultimate, dan krijg je nu ook toegang tot een maand lang Disney+. Er zit wel een flinke adder onder het gras, aangezien niet iedereen hoeft te rekenen op 30 dagen gratis kijken. Heb je al een abonnement? Dan vis je achter het net, aangezien dit aanbod alleen geldig is voor mensen die nog niet eerder een abonnement afgesloten hebben. Je krijgt dus niet een maand extra bovenop je huidige abonnement, helaas.

Disney+ is een videostreamingdienst waar je ontzettend veel content op kunt bekijken. Zo tref je er allerlei klassieke films en series op aan, die je misschien vroeger een keer gezien hebt. Maar dat is niet alles, aangezien je er ook allerlei content van Marvel, National Geographic en Star Wars op kunt zien. Dat zijn bedrijven die the House of Mouse de laatste jaren allemaal overgenomen heeft. Wil je bijvoorbeeld zien wat The Simpson nu weer gaan voorspellen? Dan kan dat met deze dienst, aangezien de afleveringen daarop te bekijken zijn. Ook is er exclusief materiaal, zoals bijvoorbeeld de populaire Star Wars-serie The Mandalarion.

De videostreamingdienst kost normaliter 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar. Mocht je meedoen aan deze actie (wacht dan sowieso even tot het tweede seizoen van The Mandalorian afgelopen is), vergeet dan niet je proefabonnement te annuleren. Anders worden er mogelijk kosten in rekening gebracht waar je niet op hoeft te zitten wachten. Xbox Game Pass Ultimate kost 12,99 euro per maand en biedt toegang tot een groot scala aan videogames, beschikbaar voor Xbox, Xbox 360, Xbox One en de vandaag gelanceerde Xbox Series X en Series S.

Disney+ is nu als app beschikbaar voor de Xbox One-spelcomputers, maar natuurlijk ook voor de Series X- en Series S-consoles.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)