Sony Entertainment Network uitgebreid met NOS Sport, AOL HD en Omroep Flevoland

31 mei 2012 1 Minuut 0 Reacties
Sony-HX850

Sony breidt zijn entertainment aanbod op Smart TV's, Blu-ray spelers en home cinema systemen uit met een aantal nieuwe apps. Het Sony Entertainment Network online video aanbod wordt uitgebreid door een samenwerking met AOL HD, de app van Omroep Flevoland wordt toegevoegd, en tijdens de Olympische Spelen komt de NOS Sport app beschikbaar.

Met de NOS Sport app zijn grote sportevenementen te ervaren. Via de ingebouwde programmagids is te zien wat er op dat moment beschikbaar is, zoals livestreams van de Olympische Spelen en Paralympics, en kunnen on demand video’s van de NOS Sport uitzendingen bekeken worden. Daarnaast zijn ook losse interviews en reportages beschikbaar. Ook zijn hier statistieken en uitslagen te raadplegen en zijn de archiefbeelden van alle EK wedstrijden van het Nederlands elftal én alle EK-finales sinds 1976 te bekijken. Na de sportzomer ligt de focus van de NOS Sport app op voetbal, tennis, wielrennen en schaatsen.

De AOL HD app moet online HD video content naar de huiskamer brengen. In het Home/Food-kanaal staan kookshows en tips van topchefs. Via Techcrunch en Engadget wordt de gebruiker geïnformeerd over innovaties op het gebied van technologie en multimedia. En via Moviefone zijn filmtrailers, entertainmentnieuws en interviews met favoriete sterren te bekijken.

Het aanbod beschikbare regionale TV zenders in Sony Entertainment Network is aangevuld met de Omroep Flevoland app. Kijkers van Omroep Flevoland kunnen hun favoriete programma’s zoals ‘Over Flevoland gesproken’ en ‘Binnen de dijken’ nu eenvoudig terugkijken via de app.

Reacties (0)