Samsung lanceert tweede generatie The Freestyle en The Premiere projectoren

05 januari 2023 1 Minuut 0 Reacties
Samsung The Freestyle projector

Samsung is één van de fabrikanten die tijdens CES 2023 groots uitpakt. De Zuid-Koreaanse fabrikant introduceert met name op het gebied van av een hoop nieuwe producten. Ook de The Freestyle en The Premiere projectoren worden dit jaar vernieuwd.

The Freestyle is een populaire, draagbare projector van Samsung, geschikt voor vrijwel alle toepassingen. Het apparaat beschikt over diverse smart-functies en de Samsung Gaming Hub, zodat je er zowel voor het spelen van games als het kijken van films en series mee uit de voeten kunt.

De nieuwe 2023-versie van The Freestyle beschikt over de nieuwe Smart Edge Blending-technologie. Hiermee is het mogelijk om meerdere projectoren naast elkaar te plaatsen om zo één bioscoopbeeld te creëren. De projector beschikt daarnaast nog steeds over triple-laser lichtbron met Auto Focus.

In 2023 introduceert Samsung ook een nieuwe versie van de ultra short throw-laserprojector, The Premiere 8K. De ultra-short throw projector line-up wordt nu uitgebreid met een 8K-model, waardoor je hetzelfde ultragrote scherm in een nog hogere resolutie krijgt. Met een maximale schermgrootte van 150 inch en inclusief een Dolby Atmos-audiosysteem.

Samsung introduceerde eerder al nieuwe microled-televisies, een nieuwe Neo QLED tv line-up en twee tv-series met QD-OLED-modellen.

Reacties (0)