Samsung kondigt 85-inch miniled-televisie voor buiten aan

30 augustus 2023 1 Minuut 0 Reacties
Samsung The terrace 2023 1

Samsung heeft een nieuw model aan zijn The Terrace-serie voor buiten toegevoegd. Het Zuid-Koreaanse bedrijf brengt een 85-inch televisie met miniled-achtergrondverlichting op de markt.

De 85-inch versie van The Terrace is net als zijn kleinere broers bedoeld voor buiten, bijvoorbeeld op het terras. De televisie kan aan de muur gehangen worden en beschikt over een ip56-certificering, wat een nieuwe categorie is voor de kenmerken omtrent water- en stofbestendigheid.

De televisie is een Neo QLED-model, wat bekent dat Samsung gebruikmaakt van miniled-achtergrondverlichting en een quantum dot-filter. Volgens Samsung zorgt dit ook voor een hogere helderheid, wat met name buiten extra voordelen biedt. Speciaal voor buiten is ook een filmlaag aangebracht waarmee reflecties geminimaliseerd moeten worden.

Samsung rust de tv uit met een Base-T-ontvanger zodat middels een enkele lankabel alle hdmi-bronnen hun data kunnen aanvoeren naar de tv. Verder is het model uitgerust met HDR10+, de Samsung Quantum Processor 4K, Tizen Smart TV inclusief de Gaming Hub, WiFi, bluetooth en HDMI 2.1. De meegeleverde afstandsbediening kan zichzelf opladen zodra er licht op valt.

In de Verenigde Staten wordt de 85-inch variant van The Terrace binnenkort verkocht voor 20.000 dollar. Of de tv ook naar Europa komt is nog niet bekend.

Reacties (0)