Review: Panasonic TX-P50VT20 3D plasma TV

27 juni 2010 1 Minuut 0 Reacties
panasonic-vt20-1

De eerste 3D TV's zijn op de markt te vinden en we kunnen dan ook niet achterblijven om ze aan een grondige test te onderwerpen. Afgelopen week heeft onze dochter website 3DTVMagazine.nl de beschikking gekregen over de Panasonic TX-P50VT20 3D plasma TV. Een paar dagen lang hebben we de TV mogen reviewen door middel van 2D films, een 3D demo disc en 3D games via de PlayStation 3. Deze review hebben we geplaatst op 3DTVMagazine.nl en om je al enigszins lekker te maken; De 50VT20 is de ultieme 2D en 3D plasma TV vandaag de dag!

“We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar nu hebben we dan toch een uitgebreide eigen review kunnen doen van de Panasonic TX-P50VT20 3D NeoPDP (plasma) TV. De 50VT20 is een van de twee 3D TV’s die het merk dit jaar gelanceerd heeft. Naast deze 50 inch versie heeft Panasonic ook een 65 inch model. Deze 3D TV serie moet duidelijk maken dat Panasonic een zeer grote speler is op het gebied van 3D. Nu hebben we dat van een aantal reviews al kunnen vernemen, maar om onszelf en jullie te overtuigen hebben we de TV zelf ook aan een aantal tests onderworpen.”

“De eerste indruk was overweldigend. De kleuren zijn zeer natuurgetrouw en het kleurbereik is erg groot. Ook de scherpte bij 3D beelden is zeer strak. De beelden komen ook echt als Full HD beelden over. De diepe zwartwaarden, wat we van het Panasonic NeoPDP panel gewend zijn, maken het geheel mooi af. Ook de kijkhoek voor 3D content is geen probleem. Vanuit elke hoek, zelfs schuin, kun je de 3D beelden moeiteloos ervaren en blijft het beeld de kleur echtheid en scherpte behouden. De diepte van het beeld is overweldigend, niet alleen door de 3D ervaring maar ook door de kwaliteit van het 2D beeld van de VT20. De 3D beeldkwaliteit is nog steeds afhankelijk van de eigenlijke beeldkwaliteit van een TV…”

Lees snel verder voor de complete review


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)