Panasonic maakt content delen makkelijker met de Smart Viera Remote App

30 augustus 2012 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic-Viera-Remote

Panasonic doet het op het gebied van nieuwe producten wat rustiger aan tijdens IFA 2012, maar dat betekent niet dat de fabrikant niks interessants te melden heeft. Zo laat Panasonic vandaag weten dat de Smart Viera Remote applicatie voor smartphones en tablets een update gekregen heeft. Hierdoor is het delen van content nog eenvoudiger en interactiever geworden.

De Viera Remote applicatie kan gebruikt worden om de TV mee te bedienen maar Panasonic voegt daar nu de Swipe & Share functie aan toe. Hiermee is het mogelijk content die op je smartphone of tablet staat naar je TV te swipen (gooien). Ook andersom is het mogelijk; stuur content van je TV naar je smartphone of tablet. Op de WT50, VT50, GT50 en DT50 series is het mogelijk om middels de Viera Remote App Pro content vanaf een SD card (welke in de TV geschoven is) naar de tablet te sturen. Op de WT50, VT50 en GT50 modellen is het mogelijk content op een harddisk, opgenomen programma’s en live programma’s van je TV naar je smartphone of tablet te halen. Je kunt dus een programma verder kijken op je mobiele apparaat.

De Smart Viera App is beschikt voor zowel Android als iOS apparaten en maakt van je smartphone of tablet een afstandsbediening. Daarnaast heeft Panasonic een hoop extra functie toegevoegd die het mogelijk maken te communiceren met je TV. Zo kun je de app als game-controller gebruiken tijdens het spelen van games op het Viera Connect Smart TV platform. Ook is er een on-screen keyboard beschikbaar dat je in de web browser kunt gebruiken.

Alle Panasonic LCD en Plasma TV series vind je op deze pagina.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)