Oprolbare RX-serie oled tv van LG komt uiterlijk in de zomer uit

10 januari 2020 1 Minuut 0 Reacties
LG Signature oled tv r-3

Eerder deze week kondigde LG zijn oled tv line-up voor 2020 aan. De line-up voor dit jaar bestaat naast diverse 'normale' oled tv's ook uit een oprolbare oled tv. Dit model moet volgens LG uiterlijk komende zomer te koop zijn.

Bekijk ook de complete LG 2020 oled tv line-up met alle specificaties en prijzen.

De RX-serie oprolbare oled tv van LG is eigenlijk de Signature R-serie die we vorig jaar op CES 2019 al tegenkwamen, maar het lukte de Zuid-Koreaanse fabrikant niet de tv in 2019 op de markt te brengen. In 2020 probeert LG het opnieuw, met hetzelfde model dat alleen voorzien is van een nieuwe processor.

LG laat vandaag weten dat de oprolbare oled tv uiterlijk komende zomer op de markt moet verschijnen. Over een prijs wordt door het bedrijf nog niet gesproken maar eerdere berichten spraken over een bedrag van zo’n 60.000 dollar. De kans is dus groot dat deze oprolbare oled tv niet op korte termijn in grote aantallen verkocht zal worden.

Het scherm van de RX-serie oled tv rolt op in een meubel waarin ook een premium audiosysteem verwerkt zit. Je kunt ervoor kiezen het scherm compleet uit te rollen, om gewoon tv te kijken, of deels uit te rollen om bijvoorbeeld muziek af te spelen. Tijdens CES 2020 toonde LG ook oprolbare oled tv die van boven naar beneden uitrolt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)