Fox Sports 1 vanaf nu gratis in basispakket van KPN iTV-klanten

23 juli 2019 1 Minuut 2 Reacties

Goed nieuws voor abonnees van KPN die digitale televisie afnemen en graag naar voetbal kijken. De provider biedt namelijk Fox Sports 1 vanaf nu gratis aan in het basispakket.

Dat betekent dat je de zender zonder extra abonnement, gratis via kanaal 14 kunt bekijken.

Abonnees van KPN Interactieve TV kunnen Fox Sports 1 op kanaal 14 terugvinden, zonder dat hiervoor extra betaald hoeft te worden. De zender biedt een selectie aan sportprogramma’s, waaronder wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en UEFA Europa League. Naast abonnees van KPN krijgen ook abonnees van XS4ALL en Telfort toegang tot de zender.

Bij elke ronde in de KNVB-beker zijn er live-wedstrijden op dinsdag, woensdag en donderdag. Verder zijn er op elke speeldag samenvattingen te zien van alle wedstrijden in de KNVB-beker. Op maandagavond zendt de zender elke keer een live-wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie uit, en op vrijdagen is er een schakelkanaal met hoogtepunten uit de Keuken Kampioen Divisie, Eredivisie en Duitse Bundesliga. Op zaterdagavond en zondagmiddag is er live Eredivisievoetbal op Fox Sports 1.

Advertentie

Fox Sports 1 trapt het nieuwe voetbalseizoen af met het duel om de Johan Cruijff Schaal op zaterdag 27 juli om 18:00 uur, ook te zien op FOX Open kanaal. Er staat dan meteen een topper op het programma: Ajax – PSV. De Eredivisie begint op vrijdag 2 augustus met de wedstrijd PEC Zwolle – Willem II.

Voor diegenen die voor het FOX Sports zenderpakket betalen verandert er ook iets in positieve zin. Fox Sports 2 en 3 met de internationale sportzenders Fox Sports 4, 5 en 6 worden namelijk samengevoegd tot één zenderpakket. Voor KPN Compleet-klanten is dit pakket gratis, voor andere klanten kost dit pakket 12,99 euro per maand. KPN geeft aan dat klanten nog geïnformeerd zullen worden over de wijzigingen en daarna automatisch overgezet worden naar het nieuwe pakket.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

Audiofreak1

Audiofreak1
23 juli 2019 om 15:28

Goed nieuws voor alle KPN klanten: binnenkort gaat uw abonnement meer kosten! Voor niks gaat de zin op!

Inloggen
Frans

Frans
23 juli 2019 om 16:09

Er zijn al zoveel sport kanalen ook op iptv honderden

Inloggen