België Gesponsord Smarthome Gesponsord door Slotenmaken.be

ADV: De ideale beveiligingscamera voor u

01 januari 2021 7 Minuten 0 Reacties
beveiligingscamera

De beveiligingscamera voor thuisgebruik, welke kiest u?! Helaas is inbraak nog steeds aan de orde van de dag, de beveiliging van uw huis is dan ook noodzakelijk. Als u uw huis niet veilig maakt tegen inbraak dan kunt u waardevolle spullen kwijtraken. Daarnaast gaat het niet alleen om de materiële schade maar ook om de emotionele impact. Veel mensen hebben nog jaren last van slapeloze nachten nadat een indringer in huis is geweest. Maar welke beveiligingscamera past bij u. Wij in Slotenmaker Gent zullen u hierbij helpen met tips en reviews voor beveiligingscamera’s.

Er zijn tegenwoordig heel wat opties als het gaat om slimme beveiligingscamera’s. Zo kunt u kiezen voor een raspberry pi beveiligingscamera, een draadloze full hd wifi beveiligingscamera of een slimme beveiligingscamera. We zullen u in dit artikel alle informatie geven die u nodig heeft om te bepalen welke beveiligingscamera voor thuisgebruik goed bij u past. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies voor uw inbraakbeveiliging. Een afspraak maken gaat snel en we staan garant voor een goede levering en kwaliteit.

Beveiligingscamera buiten 360

Een van de nieuwst slimme beveiligingscamera’s is de 360 graden beveiligingscamera. Met deze camera kun je letterlijk alles rondom de camera opnemen. U ziet hiermee niet alleen alles wat voor de camera wordt opgenomen maar letterlijk alles om de camera heen. Omdat de beveiligingscamera 360 graden beelden opneemt is het beeld van nature vervormd maar met de app voor beveiligingscamera zal dit beeld direct worden rechtgetrokken. Een andere mogelijkheid is een beveiligingscamera set met scherm of een beveiligingscamera met sd kaart waarmee u alles simpel kan bekijken en opslaan.  Deze camera is ideaal om een grote ruimte in huis of een grote tuin te beveiligen. De dode hoek is hiermee verleden tijd.

Advertentie

Beveiligingscamera met audio

Naast het vastleggen van beelden is het voor bepaalde doeleinden ook heel nuttig om het beeld aan te vullen met audio. Als u bijvoorbeeld een beveiligingscamera voor thuisgebruik bij de voordeur wil installeren dan kan geluid nuttig zijn. Bedenk u hoe handig het kan zijn om gesprekken voor de deur op te kunnen nemen en af te luisteren. Daarnaast is het bij veel van deze modellen ook mogelijk om twee kanten op te communiceren. Zo kunt u niet alleen horen wat anderen zeggen maar ook praten met mensen aan de andere kant van het beeld. Hiermee kunt u voorkomen dat mensen hun mogelijk snode plannen uit zullen voeren.

Raspberry pi beveiligingscamera

Raspberry pi beveiligingscamera’s zijn hightech camera’s waarmee u zelf een op maat gemaakt veiligheidssysteem samen kan laten stellen. De Raspberry pi beveligingscamera is een goedkope HD surveillance oplossing waarmee je een compleet beveiligingssysteem kunt bouwen. Als u zelf niet zo handig bent maar wel graag een systeem wil aanschaffen op maat dan kan Slotenmaken.be je helpen bij het ontwerp en de beveiligingscamera installeren. U kunt vrijblijvend een afspraak maken de mogelijkheden te bespreken. En mocht iemand ander de camera’s aanbieden voor minder dan geven wij van slotenmaken.be u korting.

Draadloze full hd wifi beveiligingscamera

Vroeger konden beveiligingscamera’s alleen beelden opnemen en opslaan op videobanden. Maar tegenwoordig kunt u kiezen voor een slimme beveiligingscamera. De camera’s van nu zijn gemaakt met de nieuwste technologie en houden rekening met het gebruiksgemak en de behoeften van de klant. Zo zijn er draadloze full hd wifi beveilingscamera’s die naast een heel helder en scherp beeld ook nog eens draadloos zijn. Het enige dat u nodig heeft is een sterke wifi-connectie die ook reikt tot aan de beveiligingscamera. Als de camera in verbinding staat met wifi kunt u met de app voor beveiligingscamera altijd zien wat er in en rondom uw huis gebeurt. Het voordeel van deze camera is dat je geen kabels hoeft te trekken naar de camera toe. Een nadeel is dat je een krachtig wifi signaal nodig hebt om verbinding te behouden met de camera.

Voordelen van de slimme beveiligingscamera

De jarenlange ontwikkeling van beveiligingssystemen heeft ervoor gezorgd dat er een compleet nieuwe generatie hoogwaardige technologische camera’s is om uw huis te beschermen tegen braak. Tegenwoordig is de sky the limit als het gaat om functies van de camera’s. Als klant heeft u de keuze uit een ruime hoeveelheid functies die allemaal hun eigen voordelen hebben.

 

–       Persoonsidentificatie: Het is mogelijk om een systeem aan te schaffen die gezichten van mensen herkent als die gekoppeld wordt met de database van de politie. Deze functie kan heel erg  van pas komen als mensen ongevraagd rond uw huis sluipen.

–       Keuze uit zwart – wit of kleur: De beveiligingscamera voor thuisgebruik van tegenwoordig heeft een haarscherp beeld waardoor alles en iedereen herkenbaar te zien is. U heeft de keuze uit traditioneel zwart-wit beeld of kleur.

–       Dag en nacht visie met infrarood: Om uw huis te beveiligen is het fijn dat de camera’s ook ’s Nachts goed zicht hebben. Met infrarood- technologie en nachtvisie kunt u dag en nacht zien wat er rondom uw huis gebeurt.

–       Kentekenplaatherkenning: Als er mensen voor uw huis staan die daar niet horen en ze breken vervolgens in dan kunt u de camerabeelden terug kijken en de kentekenplaten opzoeken.

–       Met audio: Het kan heel nuttig zijn om te horen wat mensen die rondom uw huis staan te zeggen hebben. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een beveiligingscamera voor thuisgebruik waarmee u ook kunt communiceren met de andere partij. Als iets mensen af zal schrikken dan is dat het wel.

Advertentie

–       Verborgen camera’s: We hebben het met name gehad over camera’s die in het zicht staan. Deze camera’s hebben als voordeel dat alleen al de aanwezigheid ervan mensen afschrikt. Maar voor sommige doeleinden is het beter om een verborgen beveiligingscamera te installeren. Deze apparaten worden steeds kleiner en kunnen verstopt worden op de meest onzichtbare plekken.

Tot slot

Het kiezen voor een beveiligingscamera voor thuisgebruik blijft lastig. We hopen dat u door het lezen van dit artikel beter weet wat het nut en gebruik is van elke individuele camera. Maar mocht u nog twijfelen of u een beveiligingscamera met audio wil aanschaffen, een beveiligingscamera met sd kaart, 360 graden beveiligingscamera of een raspberry pi beveiligingscamera dan helpen wij van slotenmaken.be u graag. We komen vrijblijvend langs om te kijken waar u camera’s nodig heeft en welk type het beste past bij uw behoeften. Daarna komen we uiteraard de beveiligingscamera installeren. Dit alles doen we snel en vertrouwd in heel Vlaanderen.

Dit artikel is geschreven in opdracht van slotenmaken.be.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)