Testpanel: wil jij de Artsound Brainwave 03 en Brainwave 07 zelf thuis testen?

04 december 2021 3 Minuten 2 Reacties
Artsound BRAINWAVE 03 1

Meld je nu aan voor ons testpanel en maak kans om de nieuwste Artsound Brainwave 03 en Brainwave 07 headphones zelf thuis te testen!

Ben jij nog op zoek naar een goede headphone maar weet je nog niet precies wat je moet kiezen? Of denk jij dat je goede oren hebt en weet hoe een headphone moet klinken? Dan hebben wij een leuke actie voor je. Samen met Artsound biedt FWD je de mogelijkheid de Artsound Brainwave 03 in-ear headphones én de Artsound Brainwave 07 over-ear headphones zelf te testen. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aan te melden voor de actie en wie weet worden deze headphones binnenkort bij jou thuis bezorgd.

Artsound Brainwave 03

Omdat het betere geluid begint bij de betere stilte, combineren deze Brainwave 03 earbuds de nieuwste noise cancelling technologie en dubbele microfoon, met een uitgekiende EQ-functie. Dit moet resulteren in hoge en lage tonen puur klinken, aangezien elk storend geluid netjes is weggefilterd. Switchen tussen je playlist en een telefoontje doe je intuïtief, dankzij de touchcontrol. Deze Brainwave earbuds zitten volgens de fabrikant comfortabel en stabiel én zijn waterbestendig. Om zeker te zijn dat ze elk oor passen, levert Artsound aangepaste eartips mee. Deze earbuds geven je een autonomie tot 4 uur en de stijlvolle case is meteen ook je oplader: goed om tot 12 uur draadloos te genieten. De Artsound Brainwave 03 kost 79,99 euro.

Artsound Brainwave 07

De Brainwave 07 over-ear koptelefoon produceert volgens de fabrikant een hoogwaardige klankkwaliteit, onder meer dankzij zijn actieve noise cancelling met nultolerantie voor storing. De dubbele microfoon detecteert en neutraliseert elk omgevingsgeluid. Wil je het geluid uit je omgeving toch laten binnenkomen, dan schakel je met één klik naar de conversatiemodus. Artsound heeft gekozen voor duurzame materialen met extra zachte oorschelpen waarop alle toetsen voor de bediening zijn verwerkt. Het gebruiksgemak van de Brainwave 07 laat je toe altijd en overal compromisloos van een heldere geluidskwaliteit te genieten, tot 35 uur lang. De Artsound Brainwave 07 kost 99 euro.

FWD Testpanel: Wij zijn op zoek naar jou!

FWD biedt je samen met Artsound de kans om de Artsound Brainwave 03 en Brainwave 07 thuis te testen. Wil jij deze headphones thuis, op je werk of tijdens je sportactiviteiten ervaren? Lees dan hieronder de voorwaarden en meld jezelf snel aan.

Waar zijn wij naar op zoek? Wij zoeken vier deelnemers in de leeftijdscategorie van 18 tot en met 35 jaar die de Artsound Brainwave 03 en Brainwave 07 voor een periode van drie tot vier weken willen ervaren en deze ervaringen na de testperiode met ons willen delen. We willen de headphones op verschillende onderdelen laten ervaren en testen; design, gebruiksgemak, mogelijkheden en natuurlijk audiokwaliteit. Als jij hier wel mee uit de voeten kunt dan zien we je aanmelding graag tegemoet.

De vier deelnemers die mee mogen doen aan deze actie mogen de twee headphones na de testperiode houden.

Voorwaarden;

  • Je hebt in de periode van 20 december t/m 16 januari voldoende tijd om de twee headphones uitgebreid te testen
  • Uiterlijk 23 januari levert elke deelnemer een geschreven review aan
  • FWD stuurt je een reviewdocument met belangrijke aandachtspunten en een richtlijn om je ervaringen voor ons op papier te zetten
  • FWD zal per deelnemer de ervaringen redigeren en publiceren in een artikel
  • Elke deelnemer levert naast geschreven ervaringen ook een aantal foto’s in hoge resolutie aan
  • Aanmelden is alleen mogelijk als je woonachtig bent in Nederland of België en 18 jaar of ouder bent

Meld je aan

Deze actie is gesloten. We nemen contact op met de gekozen deelnemers.

Reacties (2)