Philips komt met DTS Play-Fi subwoofer voor televisies

08 september 2021 1 Minuut 0 Reacties
Philips DTS Play-Fi subwoofer

TP Vision brengt in het najaar een subwoofer uit die draadloos kan communiceren met Play-Fi-producten, waaronder televisie en luidsprekers.

Afgelopen week introduceerde TP Vision diverse nieuwe av-producten binnen het Philips-assortiment, waaronder de OLED936 oled tv en de Fidelio T1 in-ears. Toch was er meer nieuws te vinden, al werd het niet officieel bekendgemaakt. Op de perswebsite van TP Vision staan namelijk afbeeldingen van de onaangekondigde TAW8506-subwoofer.

De TAW8506 is niet zomaar een subwoofer voor bij een audiosysteem. Dit model beschikt namelijk over DTS Play-Fi en kan draadloos communiceren met andere Play-Fi-producten. Dat betekent dat de subwoofer draadloos verbonden kan worden met de mid-end en high-end televisies van Philips, die voorzien zijn van Play-Fi. Ook kan de subwoofer communiceren met de eerder gelanceerde Play-Fi-speakers van het merk.

Verder is de subwoofer voorzien van een zilverkleurige afwerking, een reflexpoort aan de achterzijde en afmetingen van 240 x 390 x 400 mm. De woofer heeft een formaat van 203,2 millimeter en een frequentierespons tussen de 40 en 150 Hz. De impedantie bedraagt 3 Ohm en het vermogen is gemeten op 150 Watt RMS.

De TAW8506 is in te stellen middels de Philips Sound-app of de officiële DTS Play-Fi, die grotendeels vergelijkbaar zijn. De lancering van de subwoofer moet ergens in het najaar plaatsvinden, maar over de prijs is nog niets bekendgemaakt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)