Naim introduceert Classic Reeks: NSC 222, NAP 250 en NPX 300

04 januari 2023 1 Minuut 0 Reacties
Naim New Classic

Naim Audio introduceert de New Classic Reeks. De NSC 222 streaming-voorversterker; een geheel nieuw ontworpen NAP 250 eindversterker en de NPX 300 voedingsupgrade. Elk component is compleet nieuw en vanaf nu voorzien van gebalanceerde aansluitingen.

Ontworpen en gebouwd door specialisten in Engeland, de New Classic Reeks is met de hand gefabriceerd en gebouwd voor de eeuwigheid. Geavanceerd maar eenvoudig te bedienen, deze tijdloze producten zijn gebouwd voor jarenlang luisterplezier. Daarnaast zegt het bedrijf goed nagedacht te hebben om New Classic te combineren met je bestaande NAIM apparatuur.

NSC 222

De NSC 222 is een multi-getalenteerde streaming voorversterker met eenvoudige bediening zonder in te leveren op geluidskwaliteit. Geniet van exceptionele streaming prestaties van Spotify, TIDAL, Qobuz, Apple Music, en een bijna oneindige keuze van Internet Radio Stations met ondersteuning voor bitrates tot 32bit/284Khz.

De NSC 222 heeft een geïntegreerde MM Phono voorversterker en maakt gebruik van Naim’s hoofdtelefoon technologie zoals al eerder gebruikt in de Uniti Atom Headphone Edition. Alle informatie over je favoriete artiest is duidelijk zichtbaar op het grote 5,5” kleurenscherm. Bediening is gemakkelijk via de Focal & Naim App, de slimme Zigbee afstandsbediening op RF en via de NSC 222 zelf.”

NAP 250

De NAP 250 eindversterker is voorzien van technologie uit Naim’s Top-of-the-line Statement Versterker. Het apparaat is een 100W per kanaal dual-model design, met volledige kracht regeling. De koelribben aan weerszijden en actieve koeling zorgen ervoor dat de versterker koel blijft onder alle omstandigheden. Andere nieuwigheden zijn de gebalanceerde XLR verbindingen en een nieuw ontwerp om ongewenste inductie tussen de luidsprekeruitgangen tegen te gaan.

NPX 300

De NPX 300 voeding is een upgrade voor de NSC 222 streaming voorversterker. Door de ingebouwde voeding van de NSC 222 uit te schakelen daalt het noise niveau en blijft er meer muziek over – daarnaast profiteer je van superieure, schone en nauwkeurig geregelde voeding.

Prijzen

  • NSC 222 – 7000 Euro incl. btw
  • NAP 250 – 7000 Euro incl. btw
  • NPX 300 – 7000 Euro incl. btw

Reacties (0)