Gesponsord Audio Gesponsord door JBL

Klaar voor de zomer met de nieuwe draadloze oordopjes en koptelefoon van JBL (Adv)

01 juli 2023 3 Minuten 0 Reacties
JBL Tour One M2

Draadloze oordopjes en koptelefoons lijken allemaal op elkaar, toch? JBL denkt daar heel anders over en komt daadwerkelijk met innovatieve nieuwe koptelefoons.

Wat zijn jouw vakantieplannen deze zomer? Ga je een vliegreis maken? Of pak je de trein? De reistijd wil je natuurlijk zo comfortabel mogelijk doorbrengen. Onmisbaar tijdens je reis is muziek. Niet alleen om te ontspannen, maar ook om lekker in de stemming te komen voor die welverdiende vakantie. JBL heeft de perfecte oplossing gevonden. Het bedrijf combineert intelligente innovatie én ultieme hifi-audio in twee nieuwe producten. Maak kennis met de JBL Tour Pro 2 Wireless en de JBL Tour One M2 koptelefoons.

Oordopjes of een koptelefoon, wat vind je comfortabeler? De reistijd wordt in beide gevallen zeer aangenaam dankzij de beste active noise cancelling tot nu toe. Huilende baby’s in het vliegtuig? Of een vervelende beller naast je in de trein? De JBL Tour Pro 2 en JBL Tour One M2 beschikken over True Adaptive Noise Cancelling. Beide modellen passen zich automatisch en in realtime aan iedere omgeving aan. Zo verdwijnt dat vervelende achtergrondgeluid en kun je optimaal naar je favoriete muziek of podcast luisteren. Daarnaast hebben de oordopjes en de koptelefoon nog veel meer te bieden.

JBL Tour Pro 2

De JBL Tour Pro 2 zijn de slimste oordopjes die je ooit hebt gezien. Kijk alleen al naar de oplaadcase. Valt je iets op? De oplaadcase van deze oordopjes is uitgerust met een 1,45-inch display met verschillende mogelijkheden. Bedien de muziek, pas je oordopjes aan en ontvang in realtime oproepen, berichten en social media-meldingen. En je hoeft je telefoon niet eens aan te raken.

 

Natuurlijk is JBL het geluid ook niet vergeten. De 10 mm dynamische drivers zorgen voor het beste geluid. Je kunt zelfs een gehoortest doen om de beste prestaties voor jouw gehoor te krijgen en een persoonlijke hoorprofiel te creëren. Geniet van ruimtelijke audio met JBL Spatial Sound en pas je geluidservaring verder aan met Personi-fi 2.0. Geen vliegreis duurt te lang, want je kan maar liefst 40 uur muziek luisteren zonder opladen dankzij de meegeleverde oplaadcase.

JBL Tour One M2

Heb je liever een over-ear koptelefoon in plaats van oordopjes? Dan is de JBL Tour One M2 hét model voor jou. Deze koptelefoon maakt gebruik van JBL’s beste hybride True Adaptive ANC met JBL Pro-tuned drivers voor het allerbeste geluid. De noise cancelling past zich automatisch en in realtime aan en filtert dat vervelende achtergrondgeluid gewoon weg, zodat je ongestoord van je reis kunt genieten. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over een groot object in je koffer of rugzak, want dit model is compact en heeft een opvouwbaar ontwerp. Deze koptelefoon weegt slechts 268 gram en dankzij de opbergcase neem je dit model gemakkelijk mee in je handbagage.

De 40 mm dynamische drivers zijn afgestemd door legendarisch JBL Pro-geluid. JBL Spatial Sound en Personi-fi 2.0 zijn ook hier aanwezig. Over opladen hoef je je geen zorgen te maken. Je hebt de beschikking over 50 uur totale muziekweergave. Ook met ANC aan kun je 30 uur luisteren. Vergeten op te laden voor je reis? Snel even 10 minuten opladen staat garant voor 5 uur muziek luisteren. Uiteraard zijn ook telefoongesprekken geen enkel probleem dankzij 4-mic technologie met VoiceAware.

Nu verkrijgbaar bij JBL

Wees optimaal voorbereid voor de zomervakantie met JBL. De JBL Tour Pro 2 en de JBL Tour One M2 zijn nu verkrijgbaar in de kleuren zwart en champagne op JBL.com.

Reacties (0)