JBL Soundgear Sense zijn oortjes met luchtgeleiding

30 augustus 2023 1 Minuut 0 Reacties
JBL_Soundgear Sense

JBL introduceert tijdens IFA 2023 zijn allereerste volledig draadloze open-ear earbuds; JBL Soundgear Sense. Door de JBL OpenSound-technologie met luchtgeleiding geven de nieuwe oordopjes je een complete luisterervaring.

Met de 16,2 mm drivers en een basversterkend algoritme tilt JBL Soundgear Sense open-ear geluidskwaliteit volgens de fabrikant zelf naar een hoger niveau. En dit terwijl je naar de wereld om je heen luistert.

De haakvormige oordopjes kunnen naar de vorm en maat van jouw oor worden aangepast voor een dagelijks persoonlijk draagcomfort. De oortjes met luchtgeleiding zijn ontworpen om dagelijkse routine te verbeteren en rusten comfortabel op de ronding van de oren zonder het gehoorkanaal te hinderen. Het ontwerp en de vorm van de oortjes voorkomen dat het geluid ontsnapt en zorgen ervoor dat de privacy is beschermd. JBL Soundgear Sense zorgt voor een veilige maar ontspannen pasvorm om langdurig te kunnen dragen, waardoor ze ideaal zijn voor buitenactiviteiten, kantoorgebruik of tijdens het verkennen van een nieuwe omgeving of stad.

De JBL Soundgear Sense heeft ook een meerpunts connectiviteit voor naadloze verbindingen met al jouw apparaten. Schakelen tussen apparaten en steeds opnieuw moeten verbinden behoort dus tot het verleden. Met vier geïntegreerde microfoons levert de JBL Soundgear Sense een optimale gesprekskwaliteit, ongeacht de omgeving. Dankzij de IP54-classificatie zijn de oortjes bestand tegen zweet, stof en regen. De afneembare nekband biedt extra comfort tijdens intensieve work-outs.

Advertentie

De JBL Soundgear Sense is vanaf 31 augustus 2023 verkrijgbaar in zwart en wit voor € 149,99.

JBL Soundgear Sense-functies:

  • Bluetooth 5.3 met LE-audio-ondersteuning
  • JBL OpenSound-technologie met 16,2 mm drivers
  • 4 microfoons voor heldere, duidelijke gesprekken
  • Batterijlevensduur tot 24 uur (6 uur in de oortjes plus nog eens 18 uur in de case)
  • Snel opladen – een snelle oplaadbeurt van 15 minuten geeft je 4 uur extra muziek
  • IP54 zweet-, spat- en stofbestendig
  • Hybride ontwerp met optionele nekband
  • Aanraakbediening en JBL Headphones App voor personalisatie en EQ-aanpassingen

Reacties (0)