Update brengt opslag via Dropbox of FTP naar Netatmo Videodeurbel

30 november 2020 1 Minuut 0 Reacties
Netatmo Slimme Video Deurbel

Netatmo heeft per direct de opslagmogelijkheden van de Netatmo Slimme Video Deurbel vergroot met ondersteuning voor Dropbox en FTP-servers.

Begin deze maand gingen we aan de slag met de Netatmo Slimme Video Deurbel. De videodeurbel brengt diverse functies naar de gebruiker toe zonder dat je daarvoor een abonnement hoeft af te sluiten. Helaas bleek tijdens de review dat de videodeurbel eigenlijk nog niet af was. Er misten nogal wat belangrijke functies. Daar is echter nu (gedeeltelijk) verandering in gekomen.

Netatmo heeft aan ons laten weten dat de opslagmogelijkheden per direct uitgebreid zijn. Het opslaan van de beelden kon enkel en alleen nog via de sd-kaart in de videodeurbel. De nieuwe update brengt ook opslag via Dropbox of een FTP-server met zich mee.

Netatmo Videodeurbel was nog niet compleet

De Netatmo Slimme Video Deurbel kost 299 euro en biedt ondersteuning voor HomeKit. In de review bleek dat verschillende functies nog niet gelanceerd waren. Zo was HomeKit Secure Video al wel aangekondigd, maar nog niet gelanceerd. Ook ondersteuning voor stemassistenten staat nog op het programma. De meest vervelende ontbrekende functie was de mogelijkheid om beelden ook elders op te slaan, waardoor de videodeurbel eigenlijk een basic videodeurbel voor een premium prijs genoemd werd.

Een belangrijk punt van kritiek was de opslagkaart. Neemt iemand je Netatmo videodeurbel mee, dan zijn ook al je beelden weg. De nieuwe update brengt daar echter verandering in. Je hebt nu meer opslagmogelijkheden tot je beschikking. Als iemand de videodeurbel inclusief geheugenkaart nu meeneemt, dan heb je de beelden alsnog tot je beschikking via Dropbox of een FTP-server. Mits je dit uiteraard hebt ingesteld.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)