Testpanel: wil jij de Foscam X5 camera zelf thuis testen?

03 december 2022 3 Minuten 0 Reacties
Foscam X5

Meld je nu aan voor ons testpanel en maak kans om de nieuwste Foscam X5 camera zelf thuis te testen.

Het aanbod van slimme camera’s is vandaag de dag enorm en dus is het maken van een keuze lastig. Gelukkig hebben we nu een mooie kans voor je om zelf een smart camera thuis te testen. FWD biedt je samen met Foscam de kans om de Foscam X5 WiFi camera met AI persoonsdetectie zelf thuis te ervaren. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aan te melden voor de actie en wie weet staat of hangt deze camera binnenkort bij jou thuis.

Foscam X5 camera

De Foscam X5 is een slimme camera met tal van handige en slimme features. Zo beschikt de camera naast bewegings- en geluidsdetectie over AI persoonsdetectie. Met deze technologie worden alleen menselijke activiteiten gedetecteerd en een vals alarm door bewegende objecten zoals vliegen wordt hiermee grotendeels uitgesloten.

Daarnaast komt de camera met 2-weg communicatie dankzij de ingebouwde microfoon en speaker, en heb je een haarscherp beeld dankzij de 5-megapixel HD videokwaliteit. Ook beschikt de camera over infrarood nachtzicht en een grote kijkhoek van 89 graden diagonaal. Je kunt de camera zelf pannen en tilten, hij heeft een rotatiebereik van 350 graden horizontaal en 70 graden verticaal. Lokale opslag is mogelijk door een microSD-kaart van maximaal 256GB in de camera te plaatsen of gebruik te maken van een NAS, NVR of PC. De X5 is te koppelen met Google Assistant, Amazon Alexa en andere smarthome-apparaten. De Foscam X5 heeft een adviesprijs van 59,96 euro. Meer informatie en alle specificaties van deze camera vind je op de website van Foscam.

FWD Testpanel: Wij zijn op zoek naar jou!

FWD biedt je samen met Foscam de kans om de Foscam X5 WiFi camera thuis te testen. Wil jij deze camera thuis hebben hangen of staan? Lees dan hieronder de voorwaarden en meld jezelf snel aan.

Waar zijn wij naar op zoek? Wij zoeken drie huishoudens die de Foscam X5 camera voor een periode van drie tot vier weken willen ervaren en deze ervaringen na de testperiode met ons willen delen. We willen de Foscam X5 op verschillende onderdelen laten ervaren en testen, waaronder beeldkwaliteit, AI persoonsdetectie, geluidskwaliteit, gebruiksgemak en smarthome-integratie. Als jouw huishouden met deze onderdelen van de Foscam X5 wel uit de voeten kan dan zien we je aanmelding graag tegemoet.

De drie huishoudens die mee mogen doen aan deze actie mogen de Foscam X5 camera na de reviewperiode houden.

Voorwaarden;

  • Je bent in de periode van 19 december t/m 23 januari drie weken beschikbaar om thuis de camera te ervaren
  • Uiterlijk 23 januari levert elk huishouden een geschreven review aan
  • FWD stuurt je een reviewdocument met belangrijke aandachtspunten en een richtlijn om je ervaringen voor ons op papier te zetten
  • FWD zal per huishouden de ervaringen redigeren en publiceren in een artikel
  • Elk huishouden levert naast geschreven ervaringen ook een aantal foto’s in hoge resolutie aan
  • Aanmelden is alleen mogelijk als je woonachtig bent in Nederland of België, en 18 jaar of ouder bent
  • Rond 12 december worden de deelnemers gekozen en nemen we contact op.

Meld je aan

 

Deze actie is gesloten. Met de geselecteerde deelnemers wordt zsm contact opgenomen.

Reacties (0)