Signify gaat samenwerken met Hansgrohe en Yale

08 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
raintunes-is-prima

Signify gaat het Friends of Hue-programma verder uitbreiden en gaat een samenwerking aan met de badkamerspecialisten van Hansgrohe. Philips Hue zal worden geïntegreerd met Hansgrohe's nieuwste innovatie genaamd RainTunes.

RainTunes combineert water, geluid, licht, geur en bewegende beelden voor een unieke ervaring in de douche. Zo krijgt de gebruiker een echte smart douche. Via de app kun je de slimme douche verder configureren en personaliseren, zodat iedere bewoner een eigen unieke badkamerervaring kan creëren.

De lampen van Philips Hue kunnen hier dus aan worden toegevoegd, om ook de verlichting een rol te laten spelen tijdens het nemen van een douche of een rustgevend bad. De led-elementen in de douchecabine van Hansgrohe kunnen dan communiceren met je badkamerverlichting van Philips Hue, zodat de gehele badkamer op kan lichten in de gewenste kleuren.

Je zult nog wel even moeten wachten voordat je jouw badkamer slim kan maken met Hansgrohe en Philips Hue samen. Vanaf 2020 zullen de eerste producten te koop zijn die door Hansgrohe en Signify samen zijn ontwikkeld.

Ook een samenwerking met Yale

Overigens is niet alleen Hansgrohe opgenomen in het Friends of Hue-programma. Ook Yale, de makers van slimme deursloten en alarmsystemen, gaat samenwerken met Signify. Zo kunnen de lichten reageren en samenwerken met de producten van Yale.

Reacties (0)