LG onthult nieuwe slimme Amerikaanse koelkast InstaView

04 januari 2021 1 Minuut 0 Reacties
LG InstaView 2021

LG onthult tijdens de CES 2021 een nieuwe versie van de InstaView koelkast. Dit model biedt ondersteuning voor stemassistenten en beschikt over een transparant display.

LG is al enkele jaren bezig met de ontwikkeling van slimme koelkasten. Vorig jaar maakten we kennis met de tweede generatie InstaView Door-in-Door koelkasten. Deze Amerikaanse koelkast met twee deuren krijgt in 2021 een nieuwe versie die reageert op je stemcommando’s.

Ondersteuning voor stemcommando’s is niet nieuw voor de InstaView-serie koelkasten. Ook de vorige generatie beschikte al over Amazon Alexa en Google Assistant. Zo kun je gemakkelijk boodschappenlijstjes maken, muziek afspelen en je koelkast gebruiken als hub voor het slimme huis. De ondersteuning voor stemcommando’s gaat dit keer echter verder, want je kunt ook vragen om de koelkastdeur open te doen. Sta je dus met je handen vol boodschappen, dan kun je dit daarna meteen in de koelkast zetten.

Uiteraard kent het 2021-model nog meer verbeteringen. Zo is het display 21 procent groter. Geen scherm van 29-inch zoals op het vorige model, maar dit keer 35-inch. Dit display is in feite een tablet en draait op webOS. Een unieke functie toont zich echter wanneer je twee keer snel op het scherm tikt. Hiermee wordt het display transparant en kijk je direct in de koelkast. Zo hoef je de deuren niet meer te openen om te kijken welke etenswaren je nog hebt liggen. Dankzij UVNano moet de koelkast zorgen voor een betere hygiëne en het ontstaan van bacteriën tegengaan.

Advertentie

LG’s InstaView te zien tijdens de CES 2021

De koelkast wordt tijdens het virtuele evenement tijdens de CES 2021 verder aan de wereld getoond. Wij doen uiteraard verslag van het grootste evenement op het gebied van consumentenelektronica ter wereld. Officieel begint de CES 2021 op 11 januari, maar in de loop van de week verwachten we de eerste officiële aankondigingen en presentaties.

Via LG

Reacties (0)