Eufy Security Smart Drop is een kluis voor je bezorgde pakketten

26 augustus 2020 1 Minuut 0 Reacties
eufy-security-smart-drop

Eufy heeft een nieuw, slim beveiligingsproduct gepresenteerd, namelijk de Eufy Security Smart Drop. Dit is een beveiligde kluis voor bezorgde pakketten, waar bezorgers het pakket veilig in kunnen leggen. Uiteraard is de kluis verbonden met het internet, wel zo handig.

Dit is de Eufy Security Smart Drop

Het idee achter Eufy Security Smart Drop is heel simpel. De kluis is standaard open. Maar wanneer er een pakket in gelegd wordt, dan gaat die op slot en kan alleen de eigenaar met zijn smartphone of iemand met de pincode de deksel openen. Voor dat laatste is heel handig. Soms krijg je wel eens een aantal pakketten op één dag, van verschillende bezorgdiensten. De bezorger kan dan de pincode opvragen via de ingebouwde HD-camera van de kluis. Je communiceert dan via de Eufy Home-app met de bezorger, waardoor de kluis alsnog open kan.

Je zou de code ook kunnen toevoegen aan de instructies voor de bezorger, zodat die stap overgeslagen kan worden. De Eufy Security Smart Drop heeft een volume van 68 liter en kan dus een aantal kleine pakketten kwijt. Aan boord zit verder een bewegingssensor, evenals voice prompts voor de bezorgers. De kluis is gemaakt van staal en kan aan de muur bevestigd worden. Hij kan temperaturen hebben van -20 tot 60 graden en is voorzien van een ip65-certificaat. Hij kan dus tegen een stootje en dat is precies wat je wil weten over je kluis.

Verder is het zo dat de Eufy Security Smart Drop ondersteuning aanbiedt voor zowel Google Assistent als Amazon Alexa. De kluis heeft een ingebouwde accu die tot drie maanden meegaat; vergeet hem dus niet tijdig op te laden. Je kunt de kluis via Kickstarter binnenhalen, maar verwacht hem niet voor juli 2021. De Smart Drop is al volledig gefundeerd, maar je kunt het project nog steeds steunen. Eén Smart Drop kost 149 dollar. Wanneer de kluis op de markt komt, dan wordt die prijs verdubbeld naar 299 dollar per stuk.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)