D-Link introduceert nieuwe mydlink camera’s met AI

05 maart 2020 2 Minuten 0 Reacties
D-Link DCS-8000LHV2

D-Link heeft deze week twee nieuwe mydlink camera’s met AI (artificial intelligence) aangekondigd. Beide camera's zijn ontworpen voor hoogwaardige bewaking van diverse binnenruimtes. De Smart Full HD Wi-Fi Camera is beschikbaar inclusief AI gestuurde bewegingsdetectie en heeft nachtzicht. De Mini Full HD-Wi-Fi camera is een update van D-Link’s DCS-8000LH camera. Beide camera’s werken samen met de mydlink-app.

Smart Full HD Wi-Fi Camera

De Smart Full HD Wi-Fi Camera (DCS-8325LH) wordt geleverd met slimme op AI gebaseerde bewegingsdetectie. Het geeft je meer keuze over wat de camera vastlegt en wanneer je moet worden gewaarschuwd. Je kunt opgeven welke soorten bewegingen je wilt detecteren, zoals een indringer wel maar een hond niet, een object dat een bepaalde grens of een specifiek gebied overschrijdt. Je kunt ook meerdere zones definiëren en zodat de camera’s onmiddellijk waarschuwen wanneer beweging wordt gedetecteerd in die gebieden.

De Smart Full HD Wi-Fi Camera wordt geleverd met functies zoals geïntegreerd nachtzicht, 1080p resolutie, microSD kaartsleuf voor lokaal opnemen, tweeweg-audio en de nieuwste WPA3 Wi-Fi beveiliging. Dankzij de groothoeklens van 151 graden kun je meer van je kamer zien.

Mini Full HD-Wi-Fi camera

De Mini Full HD-Wi-Fi camera (DCS-8000LHV2) is een update van de DCS-8000LH. De nieuwe camera is even compact in design maar ge-upgrade met 1080p Full HD-resolutie, de nieuwste WPA3 Wi-Fi beveiliging en op AI gebaseerde bewegingsdetectie. De camera kan bewegingen door een persoon onderscheiden van andere objecten, wat het aantal valse alarmen aanzienlijk vermindert.

Advertentie

Beide camera’s kunnen via de mydlink-app voor smartphones en tablets worden geraadpleegd. Je krijgt toegang tot gratis mydlink Cloud Recording, die opgenomen beelden 24 uur lang opslaat in een persoonlijke cloudopslag. Als alternatief biedt D-Link ook een aantal betaalde opties voor het opslaan van opnames tot 30 dagen.

De mydlink-app ondersteunt ook Rich Notifications die een pushmelding met snapshot naar het mobiele apparaat stuurt zodra een camera activiteit detecteert. Je kunt dan onmiddellijk reageren met de optie Live View of met een klik bellen naar een of twee vooraf toegewezen contacten.

Tot slot kunnen de camera’s samenwerken met een scala aan mydlink apparaten zoals smartplugs en sensoren. Ze zijn daarnaast volledig compatibel met IFTTT, Amazon Alexa en Google Assistant. Beide camera’s voldoen ook aan ONVIF Profile S. Dit biedt gebruikers extra flexibiliteit bij de integratie met compatibele netwerkvideorecorders (NVR’s) en videobeheersystemen (VMS).

Prijs en beschikbaarheid

De D-Link Smart Full HD Wi-Fi Camera (DCS-8325LH) en Mini Full HD Wi-Fi Camera (DCS-8000LHV2) zijn per direct te koop voor prijzen van respectievelijk 152 euro en 72 euro.

Reacties (0)