Ziggo lanceert Ziggo TV app voor Android tablets

25 november 2011 1 Minuut 0 Reacties
Ziggo-TV-App

TV provider Ziggo heeft vandaag een zogenaamde Ziggo TV applicatie gelanceerd, speciaal voor Android Honeycomb tablets. Middels deze applicatie wordt het mogelijk het complete programma-aanbod te bekijken, media nieuws te lezen, te bladeren door het Ziggo Video on Demand aanbod. De app geeft je een waarschuwing als je favoriete programma begint en de volgorde van de zenders is naar eigen voorkeur aan te passen, ook op basis van televisie-abonnement.

Ziggo wil gebruikers van de applicatie meer informatie en interactieve mogelijkheden bieden. Zo krijg je ook kijktips over programma’s en kun je in één oogopslag zien wat er op TV is. Volgens Ziggo hoef je met deze app niks meer te missen. Wanneer je op je tablet een film tegenkomt in het Video on Demand aanbod kun je direct een preview bekijken. Bij elk programma wordt een omschrijving verstrekt en wil je anderen op een bepaald programma wijzen, dan druk je eenvoudig op de knop ‘delen’ waarna je automatisch via e-mail of Twitter het bericht verstuurt. Het is alleen niet mogelijk om films, programma’s of series direct op je tablet te bekijken. Dit moet in latere versies van de app verschijnen.

De Ziggo TV applicatie is gratis te downloaden in de Android Market en is alleen geschikt voor Android tablets uitgerust met Android 3.x Honeycomb. In maart van dit jaar introduceerde Ziggo al een Ziggo TV applicatie voor de iPad.

Reacties (0)