Video: ASUS Eee Pad Slider vs Acer Iconia Tab A500

17 augustus 2011 1 Minuut 0 Reacties
slider-iconia-1

De ASUS Eee Pad Slider is een tablet waar we de komende tijd zeker rekening mee moeten gaan houden. De Slider beschikt over nagenoeg alle aansluitingsmogelijkheden, draait op de laatste versie van Android Honeycomb en bevat een geïntegreerd toetsenbord. Eerder deze maand hebben we de Eee Pad Slider al tegenover de Eee Pad Transformer gezet en nu is het de beurt aan de Acer Iconia Tab A500.

De Iconia Tab A500 is recent nog door EISA verkozen als de beste tablet in Europa, maar hoe houdt de tablet zichzelf staande tegenover de Eee Pad Slider. Tabletbite heeft de twee tablets naast elkaar gelegd en de belangrijkste features en functies vergeleken. Op het eerste oog zijn de tablets vergelijkbaar, met dezelfde aansluitingsmogelijkheden, dezelfde batterijduur, dezelfde Tegra 2 processor, Wifi, Bluetooth en 1GB aan RAM geheugen. Ook beschikken beide tablets momenteel nog over Android 3.1, maar krijgen ze ook beiden binnenkort een Android 3.2 update. De Eee Pad Slider wordt voorlopig alleen als 32GB versie uitgebracht terwijl de A500 ook als 16GB versie is gelanceerd.

Qua hardware zijn de verschillen klein, maar de Acer beschikt naast een volwaardige USB 2.0 aansluiting ook over een miniUSB poort. De Slider moet het doen met één volwaardige USB 2.0 aansluiting. Ook beschikt de Slider over een mini HDMI poort terwijl de A500 over een duurdere micro HDMI poort beschikt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)