Video: Android 3.1 op de Motorola Xoom

14 mei 2011 1 Minuut 0 Reacties
Motorola-xoom-wit

Eigenaren van een Verizon Motorola Xoom zijn de eersten die de afgelopen week aangekondigde Android 3.1 update mogen verwachten en volgens de eerste berichten zou deze update de tablet over het algemeen een stuk sneller maken. De Motorola Xoom van Engadget heeft de update inmiddels ook ontvangen en via een video wordt getoond wat de belangrijkste verbeteringen zijn.

De belangrijkste veranderingen aan Honeycomb zijn niet zichtbaar; betere HTML5 ondersteuning, betere prestaties, en USB host functionaliteit voor het aansluitingen van diverse USB accessoires. Een van de verbeteringen die wel zichtbaar is, is de toevoeging van widgets die aanpasbaar zijn qua grootte. Momenteel kan dit nog maar met een klein aantal widgets als GMail en de kanelder app maar dit zal snel uitgebreid worden. Bekijk de video na de break.

Enkele andere veranderingen zijn het weergeven van de 18 meest recent gelanceerde applicaties in plaats van de laatste 5 en de Android Market heeft nu ook de mogelijkheid voor het huren van films.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)