‘Samsung brengt toch een Galaxy Note uit in 2021’

16 december 2020 1 Minuut 3 Reacties
Samsung Galaxy Note 20

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan is Samsung toch voornemens een nieuwe Galaxy Note uit te brengen in 2021.

Toch een nieuwe Samsung Galaxy Note?

Heel even leek het erop dat Samsung geen nieuwe Galaxy Note zou uitbrengen in 2021. Dat bleek uit een gerucht en later leek het hoofd van de smartphone-afdeling binnen het Zuid-Koreaanse bedrijf het gerucht te bevestigen (zonder dit daadwerkelijk te benoemen). Maar nu schrijft Yonhap News dat een Samsung-vertegenwoordiger gezegd heeft dat er wel degelijk een nieuwe Galaxy Note op de planning staat. De medewerker in kwestie koos ervoor om anoniem te blijven, omdat het waarschijnlijk een gevoelige kwestie is, waardoor controleren erg moeilijk is.

Het gerucht dat er aankomend jaar geen Galaxy Note zou verschijnen werd onder meer versterkt door het idee dat de fabrikant meer focus legt op opvouwbare smartphones. Ook is het zo dat de aankomende Galaxy S21-lijn mag rekenen op S Pen-ondersteuning. De S Pen is de stylus die Samsung standaard meelevert met de Note-lijn. In januari wordt de S21 waarschijnlijk aangekondigd. Dat is ook het moment waarop we te zien krijgen wat die ondersteuning precies inhoudt. Mogelijk krijgt alleen de S21 Ultra de support waarover gesproken wordt in de aanhoudende geruchten.

Helaas heeft de Samsung-medewerker verder geen details vrijgegeven. Dat betekent dat we dus nog niets weten over zaken als specificaties. Ook is niet zeker of dit betekent dat we in 2021 de laatste Note gaan zien. Het kan natuurlijk ook zijn dat de serie gewoon blijft voortbestaan. Normaliter is het al koffiedik kijken als het om geruchten gaat (de reden dat we niet alles meenemen op FWD, red.), maar wanneer geruchtenmakers elkaar tegenspreken, dan wordt het ingewikkeld. Het wachten is nu totdat Samsung bekendmaakt wat precies de plannen zijn.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Hendrix

Hendrix
16 december 2020 om 15:24

Je geeft nu antwoord op je eigen vraag van gisteren.

Inloggen
Wesley Akkerman

Wesley Akkerman
16 december 2020 om 15:25

Top, hebben we dat ook opgehelderd.

Inloggen
Hendrix

Hendrix
16 december 2020 om 16:00

No hard feelings, just some feedback.

Inloggen