Pagina op Huawei-website toont informatie over Huawei P30 Pro

22 maart 2019 1 Minuut 0 Reacties
huawei-p30-pro-lek

Op de website van Huawei is een pagina opgedoken waar meer informatie over de Huawei P30 Pro te vinden is. Het duurt nu overigens niet lang meer voordat het toestel wordt aangekondigd: aanstaande dinsdag zal dat gebeuren Parijs.

Dit weten we nu over de Huawei P30 Pro

Voor een korte tijd stond er een pagina op de website van Huawei waar we van alles hebben kunnen lezen over de Huawei P30 Pro. Alle tot nu toe naar buiten gekomen informatie blijkt correct te zijn, als we op deze pagina afgaan. De telefoon zelf is ook zichtbaar natuurlijk en laat een quad-cameramodule zien, inclusief een 10x-zoomfunctie, evenals een scherm dat bijna van rand tot rand gaat. Eén sensor binnen die cameramodule is een 40-megapixelsensor, genaamd de Superspectrum Sensor. Dit wordt de primaire camera.

Ook moet de Huawei P30 Pro worden voorzien van een time of flight-sensor, waardoor het apparaat diepte kan zien en dingen kan opmeten. Op de gelekte afbeeldingen is nog een andere, aparte functie zichtbaar. Deze functie wordt ‘dual-view’-video genoemd. Waarschijnlijk kun je hiermee twee video’s tegelijkertijd bekijken of een video op twee manieren opnemen (normale afstand en ingezoomd), als we op de afbeelding afgaan. Dat is nu nog onduidelijk. Aanstaande dinsdag worden beide Huawei P30-modellen officieel gepresenteerd.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)