Meer details Sony S1 en S2 tablet uitgelekt

01 augustus 2011 1 Minuut 0 Reacties
Sony-tablet-S1-S2

Het blijft allemaal maar vaag wat Sony van plan is met haar S1 en S2 tablets. De specificaties zijn nog niet allemaal door Sony bevestigd, we weten niet welke varianten op de markt komen, wanneer ze komen en wat de prijs gaat zijn. CNET heeft vandaag via een anonieme bron wat nieuwe en interessante informatie gekregen.

Volgens de bron zal zowel de S1 als de S2 tablet in een 16GB en 32GB variant gelanceerd worden. De S1 tablet heeft beide modellen in een Wifi-only en een Wifi + 3G variant, terwijl de S2 alleen maar in twee Wifi + 3G modellen gelanceerd zal worden. Daarnaast zal de S1 tablet beschikken over een 9.4 inch IPS display met TruBlack en Bravia display technologieën, welke een optimale beeldkwaliteit beloven. Ook heeft de S1 tablet een volwaardige SD card reader en volgens Sony een batterij die vergelijkbaar is met die van de iPad 2.

Sony zal verschillende accessoires presenteren voor de tablets, waaronder een Bluetooth keyboard en een dock. De Sony S1 tablet is de variant met een design in de vorm van een magazine, de S2 is een dual-screen tablet met twee 5.5 inch displays. De laatstgenoemde is vooral bedoeld als gaming tablet. Overigens zijn beide namen nog codenamen.

Sony zal beide modellen officieel aankondigen, en waarschijnlijk alle onbekende details prijsgeven, vlak voor de IFA 2011 show te Berlijn, welke op 2 september van start gaat. We houden je op de hoogte. Ondertussen kun je hier meer lezen over beide tablets.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)