Fifa 15 Ultimate Team nu op iOS, Android en Windows Phone

23 september 2014 2 Minuten 2 Reacties
Fifa 15 Ultimate Team

Vanaf vandaag is Fifa 15 Ultimate Team te gratis te downloaden voor iOS, Android en Windows Phone. In het spel ben je coach van een voetbalteam.

Elk jaar rond het eind van september lanceert EA de nieuwste versie van het voetbalspel Fifa voor de computer, Xbox en Playstation. Ook dit jaar is dat het geval, Fifa 15 zal vanaf 25 september in de winkel te koop zijn. Spelers die het spel op de iPad, iPhone, Windows Phone of Android willen spelen, kunnen de app echter al vanaf vandaag downloaden. De app is gratis, maar geeft de mogelijkheid om via in-app aankopen extra in-game geld te kopen.

Fifa 15 Ultimate Team

Het meest vernieuwende in Fifa 15 Ultimate Team blijkt uit de naam, namelijk de toevoeging van Ultimate Team. Ultimate Team is de populairste spelmodus van Fifa, waarbij je als coach een team managet. Je krijgt een budget en een aantal spelers toegewezen, waarmee je een topclub op moet bouwen. Elke wedstrijd die je speelt levert afhankelijk van het resultaat weer extra geld op, waarmee je weer nieuwe spelers kunt kopen.

10.000 voetballers uit 500 teams

Fifa 15 Ultimate Team heeft een licentie op spelers-namen, wat betekend dat je ook echte spelers in het spel kunt vinden. In totaal staan er 10.000 professionele spelers uit 500 verschillende teams tot je beschikking, waarmee je je team kampioen kunt maken. Via een handelssysteem kun je spelers kopen en verkopen. Zoals eerder genoemd maakt Fifa 15 Ultimate Team gebruik van in-app aankopen. Met die aankopen kun je betere spelers kopen zonder veel wedstrijden te hoeven spelen.

Advertentie

Spelen

Uiteindelijk is het leukste van Fifa 15 Ultimate Team natuurlijk de wedstrijden. Je kunt een wedstrijd laten simuleren, of zelf de touwtjes in handen nemen en de spelers besturen. De graphics in Fifa 15 Ultimate Team zijn ten opzichte van Fifa 14 een stuk verbeterd, vandaar  de bestandsgrootte: namelijk 1,35gb. Tijdens het spelen kun je ook zaken als pressie, en pass-snelheid aanpassen.

Downloaden

Fifa 15 Ultimate Team is beschikbaar voor de iPad 2 en iPhone 4 of nieuwer, vanaf Android 2.3.3 of op Windows Phone. De Windows Phone-gebruikers krijgen nog een leuk extraatje: zij kunnen inloggen via Xbox Live om hun voortgang op te slaan.

Fifa 15: Ultimate Team

Reacties (2)