Commercials met features en functies Windows 8 gelekt

10 oktober 2012 1 Minuut 0 Reacties
Windows-8-consumer-preview

Op 26 oktober is het zover. Dan zal Microsoft het nieuwe Windows 8 besturingssysteem officieel lanceren en kunnen we allemaal naar de winkel voor de softwarepakketten en eerste Windows 8 tablets. Het nieuwe besturingssysteem is flink veranderd ten opzichte van het huidige Windows 7 en dus zal het voor consumenten en zakelijke klanten wennen zijn.

Windows 8 commercials

Om iedereen op de hoogte te brengen van de nieuwe features en functies binnen Windows 8 heeft Microsoft een aantal demovideo’s laten maken. Deze video’s zijn waarschijnlijk bedoed voor na de lancering op 26 oktober, maar de Israëlische website TechIT heeft reeds vier video’s in handen gekregen. In deze video’s wordt op eenvoudige wijze uitgelegd wat de mogelijkheden zijn. Ook wordt duidelijk dat Microsoft zich focust op zowel productiviteit als media consumptie.

Verwachtingen

Of Windows 8 een succes zal worden op het gebied van tablets is nog maar de vraag. Het feit dat Microsoft de software nagenoeg compleet vernieuwd heeft zal veel mensen afschrikken en daarnaast is de kans groot dat er verwarring ontstaat door de vele versies en de verschillende productgroepen waarop de software beschikbaar is. En dan hebben we het nog niet eens over de stevige prijzen van Windows 8 tablets die reeds gelanceerd zijn. Onlangs liet Onderzoeksbureau IDC weten te verwachten dat Windows 8 tablets voorlopig geen rol van betekenis zullen spelen.

Reacties (0)