Asus Zenfone 6 laat dubbel schuifmechanisme zien in video

13 mei 2019 1 Minuut 0 Reacties
zenfone-6-teaser

De Asus Zenfone 6 duikt op in een nieuwe video op YouTube. In de video zien we dat het toestel over een dubbel schuifmechanisme beschikt. Aan de bovenkant schuif je de frontcamera omhoog, aan de onderkant komen de speakers tevoorschijn.

De maand mei heeft ons al veel nieuwe informatie over de aankomende Asus Zenfone 6 gebracht. Eerst was er een officiële teaser van Asus zelf via Twitter, daarna werd door het bedrijf zelf bevestigd dat het toestel zal draaien op de nieuwe Qualcomm Snapdragon 855-processor. Vandaag is er een nieuwe video opgedoken van de smartphone met een uniek dubbel schuifmechanisme.

Een dubbel schuifmechanisme, oftewel een dubbele slider, wat moeten we daar van verwachten? YouTuber Suprapixel heeft afbeeldingen in handen gekregen van de Asus Zenfone 6 en toont deze in een video. In de video zien we een smartphone die wat dikker qua afmetingen lijkt dan we vandaag de dag gewend zijn. Dit lijkt nogal teleurstellend te zijn, totdat blijkt dat het toestel over twee sliders beschikt. Schuif het toestel naar beneden en de frontcamera schuift omhoog. Schuif het toestel juist de andere kant op en de speakers komen tevoorschijn.

Schuifmechanisme niet nieuw, een dubbel schuifmechanisme wel

De Asus Zenfone 6 wordt op 16 mei officieel gepresenteerd. Een sliding-mechanisme is niet nieuw, maar een dubbele slider is iets wat we nog niet eerder gezien hebben. Eerder had zagen we de Oppo Find X met een schuifmechanisme voor de frontcamera, terwijl de nieuwe Samsung Galaxy A80 een schuivende en roterende camera heeft. Voor nu is het wachten op de officiële presentatie van de Asus Zenfone 6.

 

Reacties (0)