Asus ZenFone 4 Selfie en Asus ZenFone 4 Selfie Pro aangekondigd

10 augustus 2017 1 Minuut 0 Reacties
asus-zenfone-4-selfie-selfie-pro

Asus heeft donderdag de tijd genomen om nog eens twee smartphones aan te kondigen: de Asus Zenfone 4 Selfie en de Zenfone 4 Selfie Pro. Beide telefoons beschikken over behoorlijke camera's, die je foto's op social media moeten kunnen verbeteren.

Asus Zenfone 4 Selfie en Asus Zenfone 4 Selfie Pro

Asus heeft zowel de Asus Zenfone 4 Selfie als de Zenfone 4 Selfie Pro onthuld. Beide grote smartphones beschikken over een dubbele camera aan de voorkant. De reguliere selfie moet het doen met een twintig megapixel- en een acht megapixel-sensor, terwijl de Pro-variant beschikt over een 24 megapixel- en een vijf megapixel-sensor. Ook beschikken beide phablets over een flitser aan de voorkant en kan de secundaire lens ook worden gebruikt als groothoeklens. Qua andere specs mag je een reguliere midrange smartphone verwachten.

De schermen zijn op beide toestellen 5,5-inch groot. De Asus Zenfone 4 Selfie beschikt over een resolutie van 720 bij 1.280 pixels, terwijl de Selfie 4 Pro over een full hd-resolutie beschikt. In de Selfie zit overigens ook een Qualcomm Snapdragon 430-processor, terwijl we op de Selfie 4 Pro een Qualcomm Snapdragon 625-processor aantreffen. Beiden beschikken over 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte, een vingerafdruklezer op de achterkant en Android 7.0 Nougat als besturingssysteem, met Android-skin.

Prijs en beschikbaarheid

De Asus Zenfone 4 Selfie is nu al in Frankrijk beschikbaar voor 299,99 euro, terwijl de Zenfone 4 Pro 399,99 euro kost. Wanneer ze naar Nederland komen, is nu nog niet bekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)