ASUS verdubbelt verwachting tablet verkopen voor 2011

15 juli 2011 1 Minuut 0 Reacties
ASUS-Eee-Pad-Transformer

Terwijl andere fabrikanten hun verwachtingen naar beneden bijstellen denkt ASUS het aantal te verkopen tablets te kunnen verdubbelen. ASUS is bezig met een flinke opmars; de Eee Pad Transformer is momenteel de meest populaire tablet na de iPad 2 en de verwachtingen zijn dat er in de laatste 6 maanden van dit jaar 4 tot 4.5 miljoen ASUS tablets verkocht gaan worden.

De doelstelling van ASUS was om dit jaar ongeveer 2 miljoen tablets te verkopen dus dit komt ook voor de fabrikant als een mooie verrassing. Ook moet ASUS nog twee tablets lanceren dit jaar; de Eee Pad Slider en de Eee Pad MeMO 3D. Kortom, ASUS heeft het goed voor elkaar en kan gezien worden als de enige fabrikant die echt een goede poging doet om te concurreren met de iPad. Een lage prijs en toch een hoop features en functies dragen hieraan bij. Analisten van Nomura zien ASUS zelfs als een van de grootste tablet fabrikanten voor volgend jaar die zwaargewichten als Motorola en RIM simpel weg speelt.

Overigens is de ASUS Eee Pad Transformer met docking station na een lange tijd van afwezigheid onder andere bij Yorcom weer op voorraad.

Bron: electronista


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)