ASUS Padfone benchmark met Snapdragon S4 processor gespot

21 november 2011 1 Minuut 0 Reacties
asus-padfone-benchmark

Twee tablets waar veel van verwacht wordt en die ergens begin volgend jaar moeten verschijnen zijn de ASUS Padfone en de Acer Iconia Tab A510. Van de laatstgenoemde is nog niet veel bekend, behalve dat deze zal draaien op een quad-core Tegra 3 processor en Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem zal hebben. De Padfone hebben we al in levende lijve gezien en bestaat uit een tablet waar de bijbehorende smartphone ingeschoven kan worden.

Indrukwekkende benchmark resultaten van beide producten zijn nu opgedoken in de GLBenchmark database. Deze resultaten geven een indicatie van de snelheid en prestaties van een apparaat. Interessant om te zien is dat de Padfone hoogstwaarschijnlijk beschikt over de nieuwe generatie processors van Qualcomm. De Snapdragon MSM8960 S4 processor is een dual-core processor en moet de concurrentie aangaan met de quad-core Tegra 3 processor die we in de Acer Iconia Tab A510 (en de ASUS Eee Pad Transformer Prime) terugvinden.

Qua besturingssysteem zien we bij de Padfone nog Android 2.3 Gingerbread staan maar ASUS heeft al aangegeven de Padfone met het meest recente besturingssysteem van Android te willen lanceren. De resolutie van de Padfone (de smartphone) lijkt 960 bij 540 pixels te zijn. Wanneer beide tablets gelanceerd worden is nog niet bekend.

Bron: Notebookitalia


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)