Advertorial: Retesnel mobiel internet bij Hi

18 september 2013 1 Minuut 0 Reacties
Hi-4G-mobiel-internet

Ben jij ook iemand die de hele dag surft, video's bekijkt, e-mails verstuurt en chat op je smartphone of tablet? Dan kan snel mobiel internet natuurlijk niet ontbreken. Voor een snelle internetverbinding en een betrouwbaar netwerk stap je nu over op 4G van Hi.

Bij Hi krijg je een retesnel mobiel internet, gigaveel data en de betrouwbaarheid van het netwerk van KPN. Met een snelheid van 25Mbps kun je razendsnel video’s bekijken, je favoriete websites openen, games spelen en apps downloaden.

Het mooie is dat je voor een 4G abonnement met 1.5GB aan data maar 20 euro per maand betaalt. Heb je toch wat meer data nodig dan kun je kiezen voor een bundel van 4GB. Hiervoor betaal je 27,50 euro per maand.

Wil je graag direct een toestel bij je abonnement? Ook daarvoor is Hi de juiste partij. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een iPhone 5, HTC One of Samsung Galaxy S4 bij een nieuw abonnement te kiezen. Bij elk abonnement is het nieuwe toestel direct van jou.

Meer informatie over retesnel 4G internet van Hi en de toestellen die je bij een abonnement kunt kiezen vind je op de website van Hi.

Reacties (0)