Streamingtips #9 – King of Staten Island en Yes Day

12 maart 2021 2 Minuten 0 Reacties
king-of-staten-island1

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Dealer (Netflix)

Dealer is een Franse serie waarin een interviewer en een cameraman meer werk voorgeschoteld krijgen dan ze in eerste instantie dachten. Op het moment dat ze een rapper, genaamd Tony, interviewen, loopt de situatie gigantisch uit de hand. Wat blijkt namelijk? Tony is tevens bendeleider. Stront aan de knikker is hier een understatement, aangezien zijn bende het aan de stok krijgt met een andere bende. Een spannende serie, die je op het puntje van je stoel houdt.

Marvel Studios Assembled (Disney Plus)

Vanaf vandaag kun je ook de making-off aflevering van Wandavision bekijken. Die serie kreeg vorige week vrijdag zijn laatste aflevering en is nu dus aan z’n eind gekomen. In Marvel Studios Assembled: The Making of Wandavision krijg je een kijkje achter de schermen van die bijzondere serie. In de toekomst geeft deze serie meer kijkjes achter de schermen, van onder meer Falcon and the Winter Soldier (vanaf volgende week te zien bij Disney+) en Loki.

The King of Staten Island (Amazon Prime Video)

Amazon Prime Video kan natuurlijk niet ontbreken in de Streamingtips. Mensen met een abonnement op die dienst kunnen nu The King of Staten Island streamen. In de film maken we kennis met Scott, die al een tijdje vastzit in zijn leven. Als twintiger brengt hij zijn tijd door met drugs, wat vrienden en een jeugdvriendin. Op een gegeven moment gaat z’n zus uit huis en date z’n moeder met een brandweerman en dat zet het leven van de man op z’n kop. Zijn vader was namelijk ook brandweer en die is inmiddels overleden…

Yes Day (Netflix)

Yes Day is een heerlijke film voor iedereen die verlangt naar wat verlichting in het leven. Zeker nadat er een lange periode geweest is waarin je heel vaak het woord ‘nee’ hebt moeten horen, terwijl je toch iets heel graag wil doen. Los van de vergelijkingen die we kunnen maken door de aanhoudende pandemie, gaat Yes Day over twee ouders die heel vaak het woord ‘nee’ moesten gebruiken tegen hun kinderen. Daarom is de ja-dag in het leven geroepen. Gedurende 24 uur hebben de kinderen het voor het zeggen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)