Streamingtips #6 – Midsommar, The Muppet Show en You vs Wild-film

19 februari 2021 2 Minuten 0 Reacties
animalonthelose

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

The Muppet Show

Ze zijn koddig, ze zijn een beetje gek en ze zijn vooral iconisch: The Muppets. Disney+ zet vandaag seizoen 1 tot en met 5 van de legendarische reeks The Muppet Show op het platform. Het gaat om de seizoenen die liepen van 1976 tot 1981 en in totaal gaat het om 168 afleveringen. Deze serie zit vol met bekende poppen van Jim Henson, zoals Kermit, Miss Piggy en de Swedish Chef. Met natuurlijk ook bekende menselijke personen zoals Elton John en Steve Martin.

Animal on the Loose: A You vs. Wild Movie

Er stond eerder al een grappige You vs Wild op Netflix waarin avonturier Bear Grylls je meeneemt in wat moeder natuur ons te bieden heeft en welke keuzes je moet maken om te kunnen overleven. In Animal on the Loose: A You vs. Wild Movie focust Grylls op het dierenrijk. Hoe ga je om met fauna die je in het wild tegenkomt? Bear moet een baviaan redden die nogal eigenwijs is, hij moet op zoek naar leeuwen die hun tanden al voor hem gevijld hebben en hij moet het hek repareren van het natuurreservaat, want hierdoor zijn de dieren ontsnapt. In deze nieuwe interactieve film krijg jij de kans om de problemen op te lossen, samen met Bear.

 

 

El Internado: Las Cumbres

Op Amazon Prime vinden we deze week een nieuwe serie die in het Engels ook wel The Boarding School heet. Het is een mysterythriller over een man die in het bos verdwijnt. Zijn vrienden, waaronder Paul en Amaia, gaan naar hem op zoek. Ze komen er daarbij achter dat er een sekte in het bos woont die nog steeds misdaden pleegt. Het internaat Las Cumbres blijkt bovendien niet alleen maar gewoon een school in deze serie. Het eerste seizoen bestaat uit 8 afleveringen.

Midsommar

Het is een nogal opvallende film. Niet alleen door het ietwat vreemde onderwerp: een heel specifieke viering in een Scandinavisch land, maar ook door de heftige en soms erg visuele dingen die er gebeuren. Deze vrij lange film is vanaf deze week te zien op Videoland. De midzomernacht die een jong Amerikaans stelletje wil vieren in het normaal zo rustige Zweden, pakt toch heel anders uit dan ze in eerste instantie hadden bedacht. Een zeer psychologisch spektakel vol donkere randjes.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)