Streamingtips #51 – Cobra Kai, The Book of Boba Fett en Staand Verder Leven

31 december 2021 2 Minuten 0 Reacties
Boba Fett

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Videoland en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

The Lost Daughter (Netlix)

Op Netflix is deze week een nieuwe dramafilm te zien over een vrouw die op vakantie een obsessie ontwikkelt voor een jonge moeder en haar kind. Het triggert iets bij haar waardoor ze allerlei heftige gebeurtenissen uit haar leven herbeleeft. Met een ijzersterke rol van Olivia Colman en een prachtig regiedebuut van Maggie Gyllenhaal.

Cobra Kai (Netflix)

Netflix heeft de Cobra Kai-reeks overgenomen en daarvan is nu het vierde seizoen op de streamingdienst te zien. Deze reeks is een spin-off van Karate Kid, waarin Johnny Lawrence te maken krijgt met Daniel LaRusso en het voelbare missen van Mr. Miyagi. Het gaat hard tegen hard in dit nieuwe seizoen van de vechtkunstserie.

The Book of Boba Fett (Disney+)

De langverwachte spin-off van de Disney+ hitserie The Mandalorian gaat deze week eindelijk van start op de streamingdienst. De serie belooft wel wat overeenkomsten te hebben met The Mandalorian: vooral waar het hem gaat om het tijdsbeeld en de wereld waarin The Mandalorian zich afspeelt. Ditkeer gaat het echter om Boba Fett (Temuera Morrison) en Fennec Shand (Ming-Na Wen). 

Staand Verder Leven: Na De Moord Op Peter R. de Vries (Videoland)

Het is één van de meest aangrijpende gebeurtenissen dit jaar: de moord op misdaadjournalist Peter R. de Vries. In de documentaire Staand Verder Leven: Na De Moord Op Peter R. de Vries blikt Ewout Genemans met de kinderen van Peter terug op de moord, maar ook op de impact die dit heeft gehad op het gezin De Vries. (de onderstaande trailer is niet van Staand Verder Leven, maar toont het laatste interview dat de misdaadjournalist gaf).

Reacties (0)