Streamingtips #43 – Crazy Stupid Love, Parasite en Bonnie & Clyde

05 november 2021 2 Minuten 0 Reacties
Dita von Teese

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Videoland en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Bonnie & Clyde (Videoland)

Videoland heeft een nieuwe, eigen serie en dat is natuurlijk interessant na het succes van Mocro Maffia. In Bonnie & Clyde heeft Esra Kaplan (gespeeld door Dilan Yurdakul) nog een paar maanden in de gevangenis te gaan, wanneer ze na een verlof niet terugkeert. Met haar vriend Greg Driessen (gespeeld door Yannick Jozefzoon) gaat ze op de vlucht, geheel Bonnie & Clyde-stijl.

Dita von Teese au Crazy Horse de Paris (Netflix)

Dita von Teese is een mysterieuze vrouw. Ze doet aan Burlesque, is de ex van Marilyn Manson en vertegenwoordigt een van de meest beroemde make-upmerken. Toch is Dita vooral de belichameling van Burlesque. In Dita von Teese au Crazy Horse de Paris zie je wat dat precies betekent. Provocatie, zwoele bewegingen en mooie kostuums gegarandeerd.

Dallas Buyers Club (Amazon Prime Video)

Het is een film die in de ziel snijdt, terwijl hij tegelijkertijd ook boordevol positieve, leuke momenten zit. Dallas Buyers Club vertelt het waargebeurde verhaal over Ron Woodroof die hoort dat hij aids heeft. Hij wil er echter niet aan geloven en doet er alles aan om zijn verwachte levensduur van nog een maand te verlengen. Met een glansrol van Jared Leto, maar ook Matthew McConaughey doet het fantastisch (hij speelt Ron). 

Parasite (Amazon Prime Video)

Deze Koreaanse Oscarwinnaar draait om het verschil tussen rijk en arm. Een arm gezin probeert op allerlei manieren van het luxe bestaan van een rijke familie te profiteren. Echter blijkt er nog een addertje onder het gras te liggen, wat de boel nogal verandert. Reken op een bizar avontuur in een land dat we inmiddels dankzij Squid Game en muzieksucces steeds beter leren kennen.

Reacties (0)