Streamingtips #40 – Hocus Pocus 2, DC League of Super-Pets en Blonde

30 september 2022 2 Minuten 0 Reacties
Hocus Pocus

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Videoland, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Hocus Pocus 2 (Disney+)

De heksencomedy voor het hele gezin Hocus Pocus heeft een deel twee gekregen. Hierin stralen Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy weer als de heksen die we kennen uit 1993. Het zijn alleen niet per se heksen die je graag opnieuw tot leven wil wekken: ze zijn namelijk nogal dol op het eten van kinderen. Het is aan drie jonge vrouwen om de heksen te stoppen.

My Hero Academia: World Heroes’ Mission (Amazon Prime Video)

Amazon Prime Video heeft deze week geen enorm sterk aanbod, maar wel een film waarvan veel anime- en mangafans enthousiast worden. My Hero Academia: World Heroes’ Mission is een animatiefilm uit 2021 en hierin denkt een terroristische groep genaamd Humanize dat er mensen met superkrachten zijn die de wereld ten onder zullen doen gaan. De krachten worden gezien als een soort ziekte en er wordt dan ook hard gewerkt om Humanize te stoppen.

DC League of Super-Pets (HBO Max)

HBO Max trakteert families deze week op de animatiefilm DC League of Super-Pets, die niet zo lang geleden nog in de bios te zien was. Het draait om Krypto de Superhond, die net als Superman leeft in Metropolis. Als zijn baasje en de rest van de Justice League wordt ontvoerd, dan moet Krypto andere huisdieren inschakelen om ze te redden. 

Black Girl Magic (Videoland)

Videoland heeft de Academy, een programma waarbij jonge filmmakers de kans krijgen om hun scenario uitgewerkt te zien tot film. Black Girl Magic van regisseur Giancarlo Sánchez is daar een voorbeeld van. Deze film gaat over twee vriendinnen die zich inlaten met donkere magie. Zoals vaker met magische krachten, gaat het allemaal veel te ver en moet de hoofdrolspeelster, gespeeld door het talent Stephanie van Eer, het gaan oplossen.

Blonde (Netflix)

Ze wordt nog steeds gezien als een van de mooiste vrouwen ter wereld: Marilyn Monroe. In deze film volgen we het vaak moeilijke leven van deze vrouw, die geboren werd als Norma Jeane Mortenson. Het sekssymbool had het zwaar met een drugsverslaving, relatieproblemen en uitbuiting, terwijl ze naar buiten toe altijd die America’s Sweetheart moest zijn. Een erg mooie film met Ana de Armas in de hoofdrol van dit volgens Netflix fictieve verhaal.

Reacties (0)