Streamingtips #32 – Tolkien en The Witcher: Nightmare of the Wolf

20 augustus 2021 2 Minuten 0 Reacties
tolkien-disney-plus1

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Sweet Girl (Netflix)

Op Netflix staat deze week een nieuwe film met Jason Momoa in de hoofdrol, die niet misstaat in de Streamingtips. De film Sweet Girl is een thriller, waarin Momoa de rol van een vader op zich neemt. Zijn ernstig zieke vrouw kan helaas niet meer aan de medicijnen komen die ze zo hard nodig heeft, omdat die niet meer gemaakt worden. Daarom besluit hij achter de farmaceut aan te gaan die verantwoordelijk is voor de medicijnen, maar daardoor loopt de relatie tussen hem en zijn dochter spaak.

Tolkien (Disney+)

Op Disney+ staat deze week de film over de schrijver van The Lord of the Rings: J.R.R. Tolkien. De film, die de naam Tolkien draagt, vertelt het verhaal van hoe de jonge schrijver in zijn vormende jaren omging met het leven. Als wees is hij opzoek naar vriendschap, liefde en natuurlijk artistieke inspiratie. Dit vindt hij allemaal in een groep bijzondere mensen bij hem op school. Dit gebeurt ook omstreeks de tijd dat de Eerste Wereldoorlog uitbreekt, waardoor zijn groep vrienden uit elkaar dreigt te vallen.

The Witcher: Nightmare of the Wolf (Netflix)

Wie bekend is met de boeken of de videogames van The Witcher, kent de naam Vesemir mogelijk al. Dat is de mentor van Geralt, die onder meer de hoofdrol speelt in de gelijknamige Netflixserie. In de animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf maken we alvast kennis met de mentor van de Witte Wolf, die in het verleden zo zijn eigen avonturen beleefde. Als je nu alvast een voorproefje van het aankomende tweede seizoen van The Witcher wil krijgen, dan kun je deze film een kans geven.

Nine Perfect Strangers (Amazon Prime Video)

De serie Nine Perfect Strangers, nu te zien op Amazon Prime, is van dezelfde makers die eerder verantwoordelijk waren voor Big Little Lies op HBO. In de hoofdrol speelt onder meer Nicole Kidman, als eigenaresse van een resort voor health en wellness. Binnen haar resort komen negen uiteenlopende gasten helemaal tot rust, maar niet voordat ze een aantal heftige oefeningen ondergaan hebben.

Reacties (0)